Inxity#3240
selam dostum discorddan ulaşırsan sana yardımcı olabilirimPluginleri hazır bulup kullanmak istemiyorum yaptırmak istedim çok pahalı makine vds olucak için spigot dan indirsem olur mu yada alıcam hostile 1.8.9 hazır plugin veriyor sizce ne yapmam lazım
Bi sıkıntı çıkarmi almak mı daha mantıklı yoksa indirmek mikısmından ücretsiz eklentileri indirip sunucunuzun plugins klasörüne atabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Inxity#3240
Sizin ekonomik durumunuza bağlı, hobi olarak harcayacağınız bir kısım para var ise kendinize paket satın alabilirsiniz. Yok ise spigottan ücretsiz olarak indirmek en mantıklısı.Bi sıkıntı çıkarmi almak mı daha mantıklı yoksa indirmek mi
Zaten ben pluginleri kendime göre sıfırdan tasarlamak istiyorum daha öğretici olur dimiSizin ekonomik durumunuza bağlı, hobi olarak harcayacağınız bir kısım para var ise kendinize paket satın alabilirsiniz. Yok ise spigottan ücretsiz olarak
Inxity#3240
Evet en azından temeli öğrenmiş olursunuz.Zaten ben pluginleri kendime göre sıfırdan tasarlamak istiyorum daha öğretici olur dimi
Peki tüm sürümler ve tüm pluginler var dimiEvet en azından temeli öğrenmiş olursunuz.
bazı eklentiler songodada olabiliyorPeki tüm sürümler ve tüm pluginler var dimi
Inxity#3240
Seçtiğiniz eklentinin sayfasında sürüm bilgileri bulunur.Peki tüm sürümler ve tüm pluginler var dimi
Bulamadığımız pluginleri başka bi yerden indirsek olur mu
Inxity#3240
Leak indirmediğiniz sürece bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.Bulamadığımız pluginleri başka bi yerden indirsek olur mu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!