Çözüldü Plugin İndirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Pluginleri hazır bulup kullanmak istemiyorum yaptırmak istedim çok pahalı makine vds olucak için spigot dan indirsem olur mu yada alıcam hostile 1.8.9 hazır plugin veriyor sizce ne yapmam lazım

Pluginleri hazır bulup kullanmak istemiyorum yaptırmak istedim çok pahalı makine vds olucak için spigot dan indirsem olur mu yada alıcam hostile 1.8.9 hazır plugin veriyor sizce ne yapmam lazım
selam dostum discorddan ulaşırsan sana yardımcı olabilirim

Bence para kazanmak için para harcamanız şart efendim ben olsam bu yola ücretsiz veya hosting paketleri ile açmam bu sizin bütçeniz için çöpe atmaktan farksız :)

Bütçeniz ile ilk ay plugin paketi alın 2. Ay sunucu işine girin size önerim.

Bi sıkıntı çıkarmi almak mı daha mantıklı yoksa indirmek mi
Sizin ekonomik durumunuza bağlı, hobi olarak harcayacağınız bir kısım para var ise kendinize paket satın alabilirsiniz. Yok ise spigottan ücretsiz olarak indirmek en mantıklısı.

Sizin ekonomik durumunuza bağlı, hobi olarak harcayacağınız bir kısım para var ise kendinize paket satın alabilirsiniz. Yok ise spigottan ücretsiz olarak
Zaten ben pluginleri kendime göre sıfırdan tasarlamak istiyorum daha öğretici olur dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl