Çözüldü PLUGİN ICIN YARDIM EDIN [ACIL]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 848
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir577

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
1-Adamlar skyblock da esylari var oradan ffa ya gecek mesela skyblocktaki esyalar skyblocjta klasin duger esylar sifirlanip ffada kit alsin
2- Op olmayanlara chest commandsdan esya vermiyor
3- FFA da kit alinca inventiryde esyalar tumu silinsin yani skriptmilr clearminvertory jomudu u yazarmisniz
4- MESELA HER dunyada estalar farkli olsun arenapvp gidiyor orada farkli ffa gidiyo orada farkli skyblocka gisiyomoraa farkli[DOUBLEPOST=1517351889,1517351816][/DOUBLEPOST]Bide servera girince hubtahat7n gucellemsi geldi spigot yazisi felan cikiyor geliyo onlari asil kaldircam spigot felan

1.Eğer bungeecord kullanıyorsanız zaten her sunucuda itemler farklı olacaktır. Tek sunucuysa Multiverse İnventories kullanabilirsiniz.

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2.Permine ve yazan komuda bakmanı tavsiye ederim yada buraya atabilir sen kontrol ederiz.

Diğerlerini anlamadım.

Son düzenleme:
Son iki sorunu düzgün yazar mısın ? anlaşılmıyor pek.

3-FFA kit var skript ile orada eline itemler verior amz akyblock ta adam ffa ya gelince itremler kaliyor[DOUBLEPOST=1517384982,1517384765][/DOUBLEPOST]4-Her dünyada farklı olsun eşyalar ben multiverse core kullanıyorum orada mesela arenapvp ye gitti adam elindekiler esyalar unranked ranked gibi seyler olsun daha sonra skyblock a gitti elinde olan esyalar skyblockta ne kalmis ise o olacak
5- Adamlar PvP atarken komut kullanamasin

3-FFA kit var skript ile orada eline itemler verior amz akyblock ta adam ffa ya gelince itremler kaliyor[DOUBLEPOST=1517384982,1517384765][/DOUBLEPOST]4-Her dünyada farklı olsun eşyalar ben multiverse core kullanıyorum orada mesela arenapvp ye gitti adam elindekiler esyalar unranked ranked gibi seyler olsun daha sonra skyblock a gitti elinde olan esyalar skyblockta ne kalmis ise o olacak
5- Adamlar PvP atarken komut kullanamasin
Neden tüm oyunları aynı sunucuda yapıyorsunuz ki?

Bungeecord ne ise yariyorki multiverse core var iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl