Çözüldü Plugin hatalarından anlayan biri yardım edebilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxJenterJxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.132
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxJenterJxx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben skyblock sunucusu yapmaktayım. 1.8'den 1.12'de dahil bütün sürümler var bir çok pl çalışıyor fakat bazı hatalar ve uyarılar alıyorum.(ERROR ve WARN) bunlar hakkında bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Log'u alt tarafa eklemiş bulunmaktayım.

Ekli dosyalar

• log.txt
    log.txt
    53 KB · Görüntüleme: 829
İtemSpawneri güncelle.

plugins>ASkyBlock>blockvalues.yml den bu attığım blokların satırını sil.

(BEETROOT_BLOCK)
(BLACK_GLAZED_TERRACOTTA)
(BLACK_SHULKER_BOX)

ASkyBlock'daki tüm schematicleri sil.

Skriptlerde 1.9 ve üstünde gelen eşyalar kullanmıssın o yüzden skriptte hata veriyor.

SkQuery yedeğini al ve güncelle çalışmazsa eskisini kopyala.

iConomy_Recreation v8.0 jarını winrar ile açıp plugin.yml de ki name kısmında boşluğu silin (iConomy Recreation yazıyordur o boşluğu sil ya da direktk iConomy yaz)
Fakat bence direkt bunu düzenlemek yerine iconomy eklentisini silin. Essentialsın ekonomisi var zaten.

KillerMoney eklentisinde galiba 1.9+ moblar var onları okuyamıyor o yüzden warn yani uyarı veriyor. Onları sil ya da anlamıyorsan dosyayı at biz düzenleyelim.

Skript hatası için ise, skript dosyasını açın, aliases-english.sk not defterini açın ve bunu yapıştırın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
iConomy gereksiz bir plugin essentials yeterli bence.

Öncelikle teşekkürler. Dediklerinizi yaptım. İtemsp plsini değiştirdim. Artık sorunsuz çalışıyor. Skyblock içindeki bütün üst sürüm eşyaları çıkardım. Killer money dende. İconomy plsini çıkardım. Skript dosyasını attığınız gibi değiştirdim artık oda sorunsuz. Schemleri de sildim. Fakat yine birkaç skyblock hatası alıyorum maalesef plugin hataları konusunda fazla bilgim yok. Ve skript ufak bir error verdi. Son bir bakıp yardım ederseniz çok memnun kalmış olurum. "[Skript] The plugin priority has to be one of lowest, low, normal, high, or highest."

Son düzenleme:
Evet sürümüm 1.8.8(via version var ama) ve java sürümüm version 8 1.6.0.

Bu skyblock could not parse item hatası şey olabilir, makinen türkçe dili mi ?

Ondan kaynaklanıyor :D İngilizce diliyle uyumlu bir makineye ihtiyacınız var.

"[Skript] The plugin priority has to be one of lowest, low, normal, high, or highest." hatasını hala alıyorum. o bişey etkilermi ?

Siz bi makineyi ingilizce diline çevirin yine o hatayı verirse bakarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl