KardasLand#9552
donsuzturk
Sanırım yanlış anlamışsın. Plugin ASkyBlock ile entegreli çalışan bir sistemdir. Sunucuya oyuncuların para ile 2. ada almasına yarar ve bu adada yukardaki belirttiğim özellikler mevcut ki onlar sadece aktif olan özellikler oyun deneyimini daha eğlenceli hale getirecek sistemlerde eklenecektir.Galiba bu bir skyblock addonu değil basbayağı skyblock core, ona göre konuştuğum için bunu belirttim. Açık konuşayım, 2. bir ada için fabled(ücretli), skyblockX(ücretli), iridium(ücretsiz) gibi skyblock eklentilerinden vaz geçmezdim. Kaç sunucu şikayet eder bu sorundan bilmiyorum ama kullanılabilir bir ürün olması için en az (örnek verdim!) iridium eklentisi kadar kapsamlı bir şey olmalı.
Eğer ben fabled ve iridium ile yarışırım diyorsanız bu eklentiyi ben bile desteklerim heleki 2. ada özelliği çok güzel olur. Fakat dediğim gibi bu yukarıdaki kadar kapsamlı bir şey olmaz ise maalesef pek kullanışlı olabileceğini düşünmemekteyim.
Bu konu dışında gayet güzel bir fikir ve çabana sağlık. Başarılar dilerim.
ASkyBlock ilede sanırım oyunculara 2. bir ada veriliyor dimi?Normal askyblockta yapılanlardan bir farkı yok.
Sebebinide söylesen iyi olabilirdi.Şu an için insanların ücret ödeyip alacağı bir ürüne benzemiyor.
Suanlık evet ileride daha büyük ve gerekli özellikler gelecektir.Tek fark 2. bir ada mı? ^^^^
Diğer birçok eklentiden farksız, oyunculara ikinci bir ada veriyor olması da ürünü satmak için yeterli bir sebep değil. Zaten şu an için satılabilecek bir ürün değil dedim. Zamanla üzerine bir şeyler koyarsın tabii, başarılar.Sebebinide söylesen iyi olabilirdi.
Zaten önüne gelen böyle eklenti yapıyor dimi ;)Diğer birçok eklentiden farksız, oyunculara ikinci bir ada veriyor olması da ürünü satmak için yeterli bir sebep değil. Zaten şu an için satılabilecek bir ürün değil dedim. Zamanla üzerine bir şeyler koyarsın tabii, başarılar.
Doğru diyorsun, böyle süper yaratıcı insanları bulmak zor. Gururumuzsun Emre 2312Zaten önüne gelen böyle eklenti yapıyor dimi ;)
Teşekkürler.
Eyvallah kardeşim.Doğru diyorsun, böyle süper yaratıcı insanları bulmak zor. Gururumuzsun Emre 2312
donsuzturk
O zaman daha farklı özelliklere sahip olduğu vakit satışa çıkarman daha doğru olur. İyi forumlar...Suanlık evet ileride daha büyük ve gerekli özellikler gelecektir.
Zaten öyle planlıyorum.O zaman daha farklı özelliklere sahip olduğu vakit satışa çıkarman daha doğru olur. İyi forumlar...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!