Plugin fikrini söyle sadece sana ücretsiz yapılsın ve teslim edilsin.

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba plugin fikrin mi var?
Ama yaptıracak kimsen veya paran yok mu?
O zaman buraya fikrini yaz beğenilirse sana ücretsiz yapıp teslim edelim.

Unutma. Özgün fikirler daima ilgi görür.

Discord'dan bize ulaşabilirsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıkla ve uç!​

Koleksiyon eklentisi yapabilirsen mükemmel olur. detayları Discord'dan paylaşıcam :)
Güveniyorum sana.

Sonoyuncuda bulunan amortlili piyango sistemi dudak uçuklatır.

projects.gg de olan ama bir türlü bulamadığım bir sistem var. aslında baya basit. envanterdeki itemi yerleştirdiğinde yerleştirdiğin yere animasyonlu bir şekilde kulübe oluşturuyor. çok hoşuma gitti ama bir türlü bulamadım. prefab isminde bir forge modu var ama spigot plugini yok.

Son düzenleme:
tab eklentisiin hem tab hem sohbette tag için profesyonel bir sistem çıkarılırsa güzel olabilir tabda rgb tag yapabiliyoruz sohbette rgb yapamıyoz öyle olursa güzel şeyler çıkabilir lag yapmayacak bi şekilde

açıkcası direk olarak böyle bişey görmedim ben o yüzden varsa haber edersiniz. limitli ışınlanma için bir plugin bulamadım.

amacım 1vs1 oyunculara pvp attırmak idi. sadece lazım olan şey ayarladığım ışınlanma noktasına 2 kişi ışınlandıktan sonra başka kimse ışınlanamasın idi. ztn worldguard ile region atcam sadece pvp atabileceklerdi. sadece böyle birşey bulamadım o yüzden. pvp arena 1.15.2'nin teamdeathmatch modülünü yapılandırıp kendi ayarlarını kapatıp yada işime yarayacaksa şekillendirip sorunu çözdüm bazı açılardan kullanmış olmam iyi de oldu. ama ışınlanma limiti vs gibi birşeylere ben denk gelmedim direk bir fikir olmasa bile belki bur fikir üzerinden birşeyler çıkarırsınız.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl