sunucu açmadan önce plugin paketini hazır etmelisin sunucun +100 online ulaşmasını istersen eşsiz sistemler kodlatmalısınMerhaba arkadaşlar sunucu açınca pluguni yaptırmak mi güvenli yoksa hazır bulmak mi daha yeni kuruluş bi Server için hazır bulup onu kurmak daha mı iyi olur ilerleyen zamanlar da yani büyüdükçe de yeni pluginler yaptırıp devam etmek mi daha iyi olur sizce nasıl yapsam
Inxity#3240
sonra paran boşa gider eyer bi hedefin varsa hedefin yoksa eğlencesine açtıysan orasın bişey diyemem tabi sunucunun bide tutması var yani tutmasını istersen eşsiz sistemler olucak ve paran olucak 100 tl ile felan sunucu açılmaz en az 1000 tl olacak rekalm vs vs.Merhaba arkadaşlar sunucu açınca pluguni yaptırmak mi güvenli yoksa hazır bulmak mi daha yeni kuruluş bi Server için hazır bulup onu kurmak daha mı iyi olur ilerleyen zamanlar da yani büyüdükçe de yeni pluginler yaptırıp devam etmek mi daha iyi olur sizce nasıl yapsam
katılıyorumİlk önce para verip bi paket almanı öneririm, ücretsiz paket kullanırsan bu konuda çok sayıda kötü yorum alırsın ve motivasyonun düşer.
Muhammet#7229 eklerseniz konuşabilirizMerhaba arkadaşlar sunucu açınca pluguni yaptırmak mi güvenli yoksa hazır bulmak mi daha yeni kuruluş bi Server için hazır bulup onu kurmak daha mı iyi olur ilerleyen zamanlar da yani büyüdükçe de yeni pluginler yaptırıp devam etmek mi daha iyi olur sizce nasıl yapsam
Eklenmiyor hocam Colerival#9942 siz ekler misinizMuhammet#7229 eklerseniz konuşabiliriz
anlamadım dedigini?Eklenmiyor hocam Colerival#9942 siz ekler misiniz
Invulne
Plugin Editlersen Daha İyi Olabiir Sonra Hard Kodalama YapabilirsinMerhaba arkadaşlar sunucu açınca pluguni yaptırmak mi güvenli yoksa hazır bulmak mi daha yeni kuruluş bi Server için hazır bulup onu kurmak daha mı iyi olur ilerleyen zamanlar da yani büyüdükçe de yeni pluginler yaptırıp devam etmek mi daha iyi olur sizce nasıl yapsam
Eklenemiyor hocam yanlış diyor siz ekler misiniz acaba ?anlamadım dedigini?
ekledimde niye eklettirdin anlamadım .DEklenemiyor hocam yanlış diyor siz ekler misiniz acaba ?
beni eklerseniz plugin paketi yapıyorum.Tagım olmadıgına bakmayın sana discorddan çalıştıgım platformu atabilirim.Merhaba arkadaşlar sunucu açınca pluguni yaptırmak mi güvenli yoksa hazır bulmak mi daha yeni kuruluş bi Server için hazır bulup onu kurmak daha mı iyi olur ilerleyen zamanlar da yani büyüdükçe de yeni pluginler yaptırıp devam etmek mi daha iyi olur sizce nasıl yapsam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!