Çözüldü plugin çalişmiyor yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRosi13

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Minecraft
HackerJojuk

Discord:

Arda#6888

ben edit kafa yapicam advenced item effect plugini kullaniyodum dağa önce şimdi yükledim çalişmiyor efekt veriyor sonra gidiyor efekt bunu engelleyen bir plugin felanmı var yada spigot sürümündenmi kaynaklaniyo anlamadım yardımcı olabilirmisinz

Konsolda log varsa atman lazım yoksa kimsenin cevap verebileceğini sanmam.

hocam aynı plugin aynı sürüm skyblock sunucusunda çalişiyo faction sunucusunda çalişmiyo /aieadd speed 2 diyince mesela speed 2 yaziyo edit kafada ama efekti vermiyo neden acaba ? bilen yokmu ya
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yardım etcek yokmu ya of lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Eksik Bİr Plugin Olabilir. Veya Bİr Plugin Yüzünden Pluginler Karşılaşır Olabilir. İnternetten Araştıra Bilirsiniz.

o kadarını bizde biliyoruz internette araştırıyorum zaten foruma sordum bilen çıkmadı
Plugin konsola her hangi bir hata veriyor mu, o kafalar bazen efekt vermiyor ilk önce elinize alın ondan sonra takın efekti öyle veriyor.

Plugin konsola her hangi bir hata veriyor mu, o kafalar bazen efekt vermiyor ilk önce elinize alın ondan sonra takın efekti öyle veriyor.
biliyorum nasıl verdiğini ama olmuyor skyblock sunucumda çalışıyor factionda çalışmıyor aynı plugin aynı klasör aldım ama gine olmadı ve konsolda hata vermiyor efekti ekliyor kafaya takinca gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl