Tanıtım [PLUGIN] BountyHunter | Ödül Avcısı Sistemi | Towny Uyumlu | by Creas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Creas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 82

Creas

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Minecraft
Creas

Discord:

creas_1

Minecraft Sürümleri
1.16.5
ChatGPT Image 12 Ağu 2026 23_36_21.webp

Nedir? BountyHunter, oyuncuların birbirlerine ödül koyabileceği, profesyonel avcıların bu ödülleri toplayabileceği tamamen özgün bir Minecraft eklentisidir. Tüm ayarlar config.yml üzerinden kolayca düzenlenebilir.

Özellikler ✅ Ödül koymak için item + para gerekir (configden ayarlanır) ✅ Avcı olmak için kayıt sistemi (item + para gerekir) ✅ Birden fazla kişi aynı hedefe ödül ekleyebilir, ödüller birikir ✅ Üzerine ödül konulan oyuncuya anında bildirim gider ✅ Action bar bildirimi — üzerinde ödül olan oyuncu sürekli uyarılır ✅ Hedef konumu periyodik olarak tüm sunucuya sızdırılır ✅ Ödül süresi dolarsa para otomatik iade edilir ✅ Son 10 tamamlanan bounty geçmişi ✅ Kişisel istatistik sistemi ✅ En çok para kazanan avcılar tablosu ✅ En çok öldürme yapan avcılar tablosu ✅ Vault entegrasyonu ✅ Towny uyumlu ✅ Tüm mesajlar configden ayarlanabilir

Komutlar
komutlar.webp

Gereksinimler

• Spigot / Paper / Purpur 1.16.5+
  • Vault
  • Herhangi bir ekonomi eklentisi (EssentialsX önerilir)

Üstünde ödül var.webp

yer tespit.webp

config.webp

Geliştirici: Creas Destek için bu konuya yorum bırakabilirsiniz.
Bu eklenti tamamen sıfırdan, özgün olarak kodlanmıştır.

Piyasadaki hiçbir bounty eklentisinden kod alınmamış, kopyalanmamış veya uyarlanmamıştır. Fikir aşamasından son satıra kadar her şey baştan yazılmıştır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

12 Yıl sonra foruma dönmemin şerefine güzel bir plugin yapmak istedim siz kardeşlerime daha güncellenecek ve geliştirilecektir tam sürümün de ücretsiz şekilde paylaşacağım. İyi forumlar diliyorum

Son düzenleme:
Elinize Sağlık kullanışlı güzel görünüyor sunucularda ne kadar hiç rastlamasak da kullanılabilir

Yapılması gerekiyordu zaten elinize sağlık

İndirme Linki Eklendi İyi Forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl