Plugin Bilgisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.295

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
Kıymetli Dostlarım :) Hepinize selam olsun !

Minecraft, sunucu olaylarını eğitim durumumdan ötürü bırakmak mecburiyetinde kaldım. Yaklaşık 2 yıldır hiç uğraşmadım, haliyle epey unutmuşum ve buralar değerlenmiş.
Sizlere sorum şu şekilde olacaktır. Hazır alaylı olarak (Bireysel deneme yanılma yolu ile) öğrendiğim bu bilgimi unutmuşken bunu daha güzel bir şekilde öğrenmeyi sağlayabilecek tavsiyeleriniz var mıdır ?

Özel görüşmek isteyen için Discord adresimide verebilirim.

Sevgilerimle
-

Özel bir şekilde görüşmek daha doğru olur. Discord adresinizi buraya yazın.

Hazır bir paket indir içine bak sonra kendin yapmaya çalış zaten çoğu şey ayarlı kendine göre ayarlıyorsun sadece bir yardım gerekirse her zaman buralardayız seslenmen yeterli :)

Hazır bir paket indir içine bak sonra kendin yapmaya çalış zaten çoğu şey ayarlı kendine göre ayarlıyorsun sadece bir yardım gerekirse her zaman buralardayız seslenmen yeterli :)

Nezaketiniz için çok teşekkür ederim :) İyi ki sizin gibi insanlar var. Lakin durum biraz daha farklı. Şimdi dediğiniz gibi var olan paketleri editleyip kendime göre düzenleme kısmında zaten bir sıkıntı yok. Bu taktiği kullanan insanların açtıkları sunucuları görüyoruz. En fazla 10 15 kişi ile bir birliktelik sürüyor ve ikinci ayını dolduramadan kapanmak zorunda kalıyor. Ben biraz daha kafamdan geçenleri pluginler sayesinde oyuna aktarmak istiyorum. Mesela bir örnek vererek bunu izah etmek isterim ^^
Misal Leauge Of Legend's oyununu bilirsiniz,orada kanasusamış isimi bir item vardı. Onun görevi belirli bir süre can çalarak o iteme sahip oyuncunun canını doldurmasını mümkün kılıyordu. Bende bu özelliğin aynısını Sunucumdaki en son rütbeye gelmiş ve vip satın alan kullanıcılaırıma adapte edip en azından verdikleri emek ve paranın hakkını en güzel şekilde yansıtmak istedim. Bu hususta görüşlerinizi beklemekteyim.

Nezaketiniz için çok teşekkür ederim :) İyi ki sizin gibi insanlar var. Lakin durum biraz daha farklı. Şimdi dediğiniz gibi var olan paketleri editleyip kendime göre düzenleme kısmında zaten bir sıkıntı yok. Bu taktiği kullanan insanların açtıkları sunucuları görüyoruz. En fazla 10 15 kişi ile bir birliktelik sürüyor ve ikinci ayını dolduramadan kapanmak zorunda kalıyor. Ben biraz daha kafamdan geçenleri pluginler sayesinde oyuna aktarmak istiyorum. Mesela bir örnek vererek bunu izah etmek isterim ^^
Misal Leauge Of Legend's oyununu bilirsiniz,orada kanasusamış isimi bir item vardı. Onun görevi belirli bir süre can çalarak o iteme sahip oyuncunun canını doldurmasını mümkün kılıyordu. Bende bu özelliğin aynısını Sunucumdaki en son rütbeye gelmiş ve vip satın alan kullanıcılaırıma adapte edip en azından verdikleri emek ve paranın hakkını en güzel şekilde yansıtmak istedim. Bu hususta görüşlerinizi beklemekteyim.
Arkadaşların dediği gibi, hazır paket indirip kendini biraz ısıtman lazım :D Antrenman niyetine, ondan sonra kafanda ki deli planları daha iyi uygulayabilirsin.

Arkadaşların dediği gibi, hazır paket indirip kendini biraz ısıtman lazım :D Antrenman niyetine, ondan sonra kafanda ki deli planları daha iyi uygulayabilirsin.

Selamlar Dostum^^

İşte mesele bu herkes aynı şeyi söylüyor. Hani bir söz vardır ya balık vermekten ziyade balık tutmayı öğretmek.. Maalesef bu sözler yemi satıp göndermek oluyor. Ben nasıl tutulabileceğini öğrenmek istiyorum. Mesela bu işi yapan kişiler Alaylı olarakmı yoksa işin eğitimini alarakmı bu düzeye geldiler ?

Malatyam'a da selamlar !

Selamlar Dostum^^

İşte mesele bu herkes aynı şeyi söylüyor. Hani bir söz vardır ya balık vermekten ziyade balık tutmayı öğretmek.. Maalesef bu sözler yemi satıp göndermek oluyor. Ben nasıl tutulabileceğini öğrenmek istiyorum. Mesela bu işi yapan kişiler Alaylı olarakmı yoksa işin eğitimini alarakmı bu düzeye geldiler ?

Malatyam'a da selamlar !
Aleyküm Selam dostum, bende bu işlere yıllarımı verdim. Video izleyerek, deneme yanılma yaparak, paket indirip düzelterek buralara geldim. Profesyonel paketler yapıp sattım. Bu eğitimin öğretmeni sen olmalısın, kendi öğretmenin olmalısın. Sürekli bir araştırma içinde olmalısın, güncellemeleri takip etmelisin falan. İşin en güzeli de bilgi paylaşmalısın, paylaştıkça sende bilgi edineceksin.
Şimdiden başarılar dilerim...

Yok diyorum ki bak öğren sonra kendin yap sıfırdan o anlamda dedim hazır paketi editledikten sonra zaten bir yere varamazsın :)

İkinizede Çok Teşekkür ederim. Lakin kafamdaki soru işareti maalesef hala geçmedi. Dediklerinizi mutlaka deneyeceğim :).

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl