Bulundu Plugin arıyorum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkans22233

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
furkan123

Discord:

_furkan_52x34

İtemsadder biliyoruz ki paralı bana itemsadder dan bir farkı olmayan ücretsiz bir plugin lazım

3 liraya 5 köfte istiyorsunuz, oda imkansız.

3 liraya 5 köfte istiyorsunuz, oda imkansız.
Kesinlikle, itemsadder ile denk bir plugin malaseef bulunmuyor alacak durumuz yok ise kaynak paketsiz yapabilirsiniz buda bir çözüm :)

İyi forumlar.

Kesinlikle, itemsadder ile denk bir plugin malaseef bulunmuyor alacak durumuz yok ise kaynak paketsiz yapabilirsiniz buda bir çözüm :)

İyi forumlar.
Kaynak paketli itemsadder sız yapabiliyor muyum

Kaynak paketli itemsadder sız yapabiliyor muyum
Kaynak paketi yapmak acayip zor olmakla beraber 3d esyalar eklemek ayrica zor. setler zaten eklenmiyor diye biliyorum itemsadder deri setlere bir id atayip generate ediyor. ve sakın leak veya crack plugin kullanmaya kalkışmayın denemiş biri olarak en son islemcimiz %100 görüyordu. (şuan ki orijinal yanlış anlamayın :D)

texture pack düzenlemesi eziyet.

spigotun siyahi bi kardeşi varmış ona sor

ItemsAdder'dan daha iyi bir eklenti bulman pek mümkün değil. Eğer Spigot sayfasındaki fiyatı sana yüksek geliyorsa, Polymart üzerinden satın alımı açılmasını bekleyebilirsin.

Dostum, Oraxen kullanabilirsin açık kaynak sunulduğu iiçin kendin derleyip kullanabilirsin İtemsAdder kadar kaliteli güzel bir eklenti iyi forumlar dilerim.

Nexo kullanabilirsin ücretsiz diye biliyorum.
Nexo ücretli sanırım polymart'da 18 euro civarı ama oraxen ücretli olmasına rağmen isteyen ücretsiz sahip olabiliyor çünkü açık kaynak ve yasal bir şekilde sahibi oluyorsun sadece geliştiriciden destek alamıyorsun o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl