PlugifyTR İçin Neler Görmek İstersiniz? (Görüş ve Önerileriniz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sabinushka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 39

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
198
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

1786899437100.webp

Herkese Selamlar MC-TR Ailesi,

Bildiğiniz üzere bir süredir PlugifyTR üzerinde çalışıyorum ve platformu sizlerin ihtiyaçlarına göre en pratik, en kullanışlı hale getirmek istiyorum.

Platformu geliştirirken sadece kendi aklımdaki özelliklerle ilerlemek yerine, doğrudan işin mutfağında olan sunucu sahiplerinin, geliştiricilerin ve oyuncuların fikirlerini almak istedim.

Sizce PlugifyTR’ye ne gibi güncellemeler yapmalıyım? Aklınızda "Şu özellik gelse mükemmel olur", "Panelde şu kısım şöyle olsa daha rahat kullanırız" veya "Şu tarz bir entegrasyon/sistem şart" dediğiniz neler var?

Özellikle şu başlıklarda yorumlarınızı çok merak ediyorum:

• Market & Eklenti Yönetimi: İndirme/satın alma süreçleri, kategori filtreleme veya eklenti sürümleriyle ilgili beklentileriniz.
  • Geliştirici & Kullanıcı Paneli: Arayüzde hantal bulduğunuz veya kolaylaştırılmasını istediğiniz detaylar.
  • Araçlar & Sistemler: Otomatik uyumluluk testleri, lisans/güvenlik sistemleri veya ek görmek istediğiniz araçlar.
Aklınıza gelen en ufak fikri bile paylaşırsanız sevinirim, hepsini tek tek not alıp yol haritasına ekleyeceğim. Şimdiden vakit ayırıp görüş belirten herkese teşekkürler!

PLUGİFYTR KONU
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, modrinth veya buildbybit tarzı bir arayüz olsa ve mobile responsiveyi ve optimizasyonu halletseniz gayet iyi olur bunun yanında ai açıklama ai logo gibi şeylere belirli şartlar ve kısıtlamalar getirilebilir ufak reklamlar veya reklam panoları getirilebilir bu sayede bedava açık kaynak eklenti üreten kişilere az miktarda gelir imkanı sağlayabilirsin sanal pos veya satın alım ücretli eklenti satimi kısmı icin ise dogrudan sanal poslarla iletişime gecmek yerine r10 platformu üzerinden paytr iyzico sanal pos aracıları ile çok düşük komisyon oranları ile sanal pos entegre edebilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl