Sabinushka
Anam! Lav Yaktı Beni
Herkese Selamlar MC-TR Ailesi,
Bildiğiniz üzere bir süredir PlugifyTR üzerinde çalışıyorum ve platformu sizlerin ihtiyaçlarına göre en pratik, en kullanışlı hale getirmek istiyorum.
Platformu geliştirirken sadece kendi aklımdaki özelliklerle ilerlemek yerine, doğrudan işin mutfağında olan sunucu sahiplerinin, geliştiricilerin ve oyuncuların fikirlerini almak istedim.
Sizce PlugifyTR’ye ne gibi güncellemeler yapmalıyım? Aklınızda "Şu özellik gelse mükemmel olur", "Panelde şu kısım şöyle olsa daha rahat kullanırız" veya "Şu tarz bir entegrasyon/sistem şart" dediğiniz neler var?
Özellikle şu başlıklarda yorumlarınızı çok merak ediyorum:
- Market & Eklenti Yönetimi: İndirme/satın alma süreçleri, kategori filtreleme veya eklenti sürümleriyle ilgili beklentileriniz.
- Geliştirici & Kullanıcı Paneli: Arayüzde hantal bulduğunuz veya kolaylaştırılmasını istediğiniz detaylar.
- Araçlar & Sistemler: Otomatik uyumluluk testleri, lisans/güvenlik sistemleri veya ek görmek istediğiniz araçlar.
Aklınıza gelen en ufak fikri bile paylaşırsanız sevinirim, hepsini tek tek not alıp yol haritasına ekleyeceğim. Şimdiden vakit ayırıp görüş belirten herkese teşekkürler!
PLUGİFYTR KONU
PLUGİFYTR KONU
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.