evet ama fotoğraflarda anlattığım gibi arsayı kendim tasarlamak istiyorum oyuncular duvarı kıramasın istiyorum :)/warp arsalar mı yapıyorsunuz acaba? PlotMe eklentisini öneririm.
Sanırım pluginin öyle bir ayarı bulunmuyor.Sadece o çevresinin hangi blok olacağını belirleyebiliyorsunuz.evet ama fotoğraflarda anlattığım gibi arsayı kendim tasarlamak istiyorum oyuncular duvarı kıramasın istiyorum :)
BlackKpoT#3087
işte evin içini sadece oyuncu düzenlesin istiyorum. duvarına karışmasını istemiyorum.Tekrardan sanırım her bir arsaya kendiniz duvar koymak istiyorsunuz ama kırılmasını istemiyorsunuz. Bu mümkün değil hocam. Zaten saçma oyuncu arsasını istediği gibi düzenlemeli :D
PlotMe değil zaten PlotSquared :DFiles PlotMe plugininde böyle bir özellik mevcut değil :) Çok fazla şeyde beklememek lazım
Belki vardır :)Bence öyle bir şey hiç bir eklentide mümkün değil hocam.
turkishgang#5321
PlotMe eklentisini önermeniz çok saçma bu plugin çok buglu bir plugin PlotSquared çoğu kişiye göre daha kullanışlı ve modern./warp arsalar mı yapıyorsunuz acaba? PlotMe eklentisini öneririm.
BlackKpoT#3087
PlotMe eklentisini önermeniz çok saçma bu plugin çok buglu bir plugin PlotSquared çoğu kişiye göre daha kullanışlı ve modern.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!