Çözüldü PlotSquared Yardım Acil!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Files
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Files

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
MrC3TR
79927

Oyuncular sadece evin içi tarafını değişebilsinler istiyorum. yapmayı denedim fakat bu şekilde oldu;
79928

yardımcı olabilecek var ise bekliyorum :)​

/warp arsalar mı yapıyorsunuz acaba? PlotMe eklentisini öneririm.

evet ama fotoğraflarda anlattığım gibi arsayı kendim tasarlamak istiyorum oyuncular duvarı kıramasın istiyorum :)

evet ama fotoğraflarda anlattığım gibi arsayı kendim tasarlamak istiyorum oyuncular duvarı kıramasın istiyorum :)
Sanırım pluginin öyle bir ayarı bulunmuyor.Sadece o çevresinin hangi blok olacağını belirleyebiliyorsunuz.

Tekrardan sanırım her bir arsaya kendiniz duvar koymak istiyorsunuz ama kırılmasını istemiyorsunuz. Bu mümkün değil hocam. Zaten saçma oyuncu arsasını istediği gibi düzenlemeli :D

Tekrardan sanırım her bir arsaya kendiniz duvar koymak istiyorsunuz ama kırılmasını istemiyorsunuz. Bu mümkün değil hocam. Zaten saçma oyuncu arsasını istediği gibi düzenlemeli :D
işte evin içini sadece oyuncu düzenlesin istiyorum. duvarına karışmasını istemiyorum.

Files PlotMe plugininde böyle bir özellik mevcut değil :) Çok fazla şeyde beklememek lazım

Bence öyle bir şey hiç bir eklentide mümkün değil hocam.

PlotMe eklentisini önermeniz çok saçma bu plugin çok buglu bir plugin PlotSquared çoğu kişiye göre daha kullanışlı ve modern.

PlotMe eklentisini önermeniz çok saçma bu plugin çok buglu bir plugin PlotSquared çoğu kişiye göre daha kullanışlı ve modern.
5 yıllık sunucu hayatımda hiç bir buguna rastlamadım. Saçma bir plugin nasıl o kadar indirmeye ve beğeni puanına sahip bana bunu açıklar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl