Çözüldü PlotSquared - Harita düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamil797
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kamil797

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
37

Discord:

KamiL#7451

Herkese merhabalar. Resim kırmızı daireye aldığım yeri nasıl kendime özel editleye bilirim? Yani tüm yol körpü değilde benim kendi editlediğim olsun. İnternetde çok araştırdım amma bulamadım.
ddd_LI.jpg

Nasıl yani soruyu anlamadım

Öncelikle Merhaba Plotsquared konusunda uzman değilim ancak bildiğim kadarı ile yardımcı olayım söylediklerimi sıra sıra uygula lütfen

1 - 1 Arsayı Kenarları yani senin kırmızı ile işaretlediğin bölgeyide alarak world edit ile schematic olarak kaydet
2 - Plotsquared klasörüne gir ve schematics kısımından GEN_ROAD_SCHEMATIC e tıkla ve schematic dosyasını at
3 - Sonra sunucu paneline şu komutu yazmalısın /plot regenallroads <Dünyaadı>

Umarım işe yaramıştır

Öncelikle Merhaba Plotsquared konusunda uzman değilim ancak bildiğim kadarı ile yardımcı olayım söylediklerimi sıra sıra uygula lütfen

1 - 1 Arsayı Kenarları yani senin kırmızı ile işaretlediğin bölgeyide alarak world edit ile schematic olarak kaydet
2 - Plotsquared klasörüne gir ve schematics kısımından GEN_ROAD_SCHEMATIC e tıkla ve schematic dosyasını at

Umarım işe yaramıştır
Anladığım kadar ilk olarak o köprü yeri kendime özel editleyip sonra schem olarak kaydetim

Yani o kırmızı yer köprü olmasın kendi editlediğim olsun.
Bende tam olarak emin değilim ancak öyle deneyebilirsin eğer olmazsa arsayıda schematic içine alarak deneyebilirsin

Bende tam olarak emin değilim ancak öyle deneyebilirsin eğer olmazsa arsayıda schematic içine alarak deneyebilirsin

Umarım işe yaramıştır
Teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl