emrect25
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- emrect
Discord:
emrect#0001
emrect#0001
forum bekcisi falanmısın sanane seni ilgilendiriyor mu ?Şimdi sen bunu paylaştın, discord adresini yazdın; peki bu bizim ne işimize yarayacak?
iCannK#7690
Evet forum bekcisiyim sorun mu var?forum bekcisi falanmısın sanane seni ilgilendiriyor mu ?
isteyen istediği şeyi saygı çerçevesi içerisine paylaşabilir ben sana neden saçma bir pp kullanıyorsun diyor muyum ?
o zaman sap gibi bekçilik yapmaya devam et :)Evet forum bekcisiyim sorun mu var?
Ayrıca profil fotoğrafınız olağan üstü muhteşem ötesi bir şey :)
iCannK#7690
Senin yazdıklarını sana yazmıyorum seninle alay ediyorum ve anlamıyorsun :)o zaman sap gibi bekçilik yapmaya devam et :)
profil resmimde güzel olacak bir şey yok bir M VE L VAR bu kadar :)
benim yazdıklarımı bana geri yazma çaban gülünç :)
wqSenin yazdıklarını sana yazmıyorum seninle alay ediyorum ve anlamıyorsun :)
Ayrıca profil fotoğrafının güzel olmadığını düşünüyorsan başka kişilerin profil fotoğraflarını eleştirme.
iCannK#7690
Bana ciddi olmadığını söyle!wq
pwqwpqw alay ediyormuş qŞWQŞWŞQW
yo kendi ppmin kötü oldugunu söylemedim ki sadece harf var dedim en azından çekik gözlü asyalı yok :)
komik çocuk seni :)
BloodyX#4069
iCannK#7690
İşte aradığım yorum.Bunu bize ne için paylaşıyorsun yoksa tanıtıyormusun anlamadım ben şahsen 2 resim 1 mesaj va gerisi yok bunu bize ücretsiz mi vericeksin yoksa tanıtıyormusun
emrect#0001
Şimdi sen bunu paylaştın, discord adresini yazdın; peki bu bizim ne işimize yarayacak?
Forumların ne olduğu hakkında bilginiz yok herhalde? İnsanlar yaptığı şeyleri başka insanlar görsün diye paylaşıyor. Örneğin forumda Sizin Grafik Çalışmalarınız gibi bir çok kategori var. Adam paylaşmış ve yorumlarımızı merak ediyor. Saçma sapan yorumlara bu forum yönetimi neden el atmaz anlayamıyorum :DEvet forum bekcisiyim sorun mu var?
Ayrıca profil fotoğrafınız olağan üstü muhteşem ötesi bir şey :)
iCannK#7690
Konuya ekleyebilirdi.Forumların ne olduğu hakkında bilginiz yok herhalde? İnsanlar yaptığı şeyleri başka insanlar görsün diye paylaşıyor. Örneğin forumda Sizin Grafik Çalışmalarınız gibi bir çok kategori var. Adam paylaşmış ve yorumlarımızı merak ediyor. Saçma sapan yorumlara bu forum yönetimi neden el atmaz anlayamıyorum :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!