Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme PlayStation Plus Şubat 2020 Oyunları Açıklandı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yercekimsiz

sv_gravity 0

Discord:

Libris#7386

Katılım
12 Temmuz 2019
Mesajlar
389
Elmaslar
481
Puanlar
7.305
PlayStation Plus, Ocak oyunlarını tanıttığında çoğu kişi verilen oyunları sevmişti fakat beklentileri yüksek olduğu için yine de birçok oyuncu bu durumdan şikayet etti. Aynı oyunun 2 kez verilmesi oyuncuları kızdırmış olacak ki Sony, bu ay PlayStation Plus üyelerine çok daha sürpriz oyunlarla geliyor.

PlayStationPlus.jpg

PlayStation Plus üyeliği nedir?

PlayStation Plus, Sony tarafından oluşturulmuş bir özel üyelik sistemidir. Bu sistem sayesinde oyuncular; çok oyunculu oyunları oynayabilme, oyun kayıtlarını ve medyalarını bulut kaydına yükleyebilme ve her ay verilen 2 ücretsiz oyuna erişebiliyorlar. Bulut kaydı sistemi, cihazınıza bir şey olsa dahi hep kayıtlı hesabınızda bulunuyor. Yani bulut kaydının gitmesi için hesabı silmeniz gerekli. Zaten Plus üyeliğinin en büyük avantajlarından birisi de budur. Ama bunlardan çok oyuncuları en çok sevindiren aylık oyunlar. Bu ay içerisinde verilen oyun Uncharted: The Nathan Drake Collection'du. Eğer bu ay verilen oyunlarla ilgili daha fazla detay istiyorsanız buradan bağlantıya ulaşabilirsiniz.

thumb-1920-900075.png

Kratos'un dönüşü: God of War

Bu ay verilecek oyun 2018 yılının en iyi oyunlarından seçilmiş God of War karşımıza çıkıyor. God of War, yaşlanmış Kratos'u ve oğlunun macerasını anlatmakta. Bol bol tanrı ve yaratık kesmekle, eşyalarımızı yenileyip gittikçe güçlenmekle ve bölüm sonu canavarlarını teker teker öldürmekle geçen God of War, PlayStation 4 sahiplerini neşelendirecek tipten bir oyun. Zaten Sony, bu ay yaptığı fiyasko ile oyuncuların gönlünü almak için epey bir düşünmüş olmalı ki God of War verecek seviyeye gelsin. 1080p 30 FPS ile alacağımız bu zevkli macera, sadece God of War ile bitmeyecek gibi görünüyor.

FINAL_handsup.jpg

İkinci oyun Dying Light olabilir!

Çoğumuz Dying Light'ı tanıyoruzdur. Dying Light, Harran'da geçen apokaliptik bir zombi salgını sırasında Kyle Crane adlı karakterin başından geçenleri anlatmaktadır. Zombileri kesip biçtiğimiz, patlamalar yaptığımız, çatıdan çatıya atladığımız Dying Light, 50'den fazla ödül alarak bir rekor kırmıştır. Ayrıca oyuncuların ilgisini çeken hikayesiyle, karakterleriyle, atmosferiyle ve aksiyonuyla çoğu kişinin gönlüne taht kurmayı başarmıştır. Her ne kadar güzel bir oyun olsa da Dying Light'ın verilecek 2. oyun olup olmadığıyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak verilecek oyunun Dying Light olabilme ihtimali de bulunuyor. Çünkü Sony, bu ay yaptığı hatayı tekrardan yapmayacaktır.
 

• Crake •

• Ağlamak ruhun kanama şeklidir •

Discord:

Crake#3111

Katılım
28 Ağustos 2019
Mesajlar
355
Elmaslar
309
Puanlar
3.060
Yer
İstanbul • 17
Minecraft
• Crake •
Kalemine sağlık <3
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Görünüşe bakılırsa 2020 yılının Şubat ayında oldukça güzel oyunlar geliyor ki Dying Light sahiden yayınlanırsa parası ne olursa olsun alacağım.
 

yercekimsiz

sv_gravity 0

Discord:

Libris#7386

Katılım
12 Temmuz 2019
Mesajlar
389
Elmaslar
481
Puanlar
7.305

Görünüşe bakılırsa 2020 yılının Şubat ayında oldukça güzel oyunlar geliyor ki Dying Light sahiden yayınlanırsa parası ne olursa olsun alacağım.

Aslında, oyun PlayStation Plus üyelerine ücretsiz sunulacak. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı