Çözüldü Playerwarps (is up to date) hatası veriyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EViNDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EViNDAR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
MornHub

Discord:

cagdascelebi

Merhaba,
Playerwarps pluginine benzer bildiğiniz farklı pluginler var mı acaba ?
Playerwarps ı kurduğumda (is up to date) hatası veriyor. Pluginin son sürümü yüklü olmasına rağmen çalıştıramadım
Sunucu sürümü: Paper/1.16.5

PlayerWarps plugininin verdiği hata
There has been an issue while trying to download files from
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Turn on debug mode in the config.yml for the stack trace.

Linklere ulaşılamadığından dolayı çalıştıramıyorum.

Son düzenleme:
Bu plugini gördüm ve çok beğendim ama griefprevention desteği yok. Claimsiz alana warp açmalarını istemiyorum. Bunun ayarı bu pluginde var mı acaba ?
Maalesef eklentide griefprevention desteği yok, discordlarına giriş yapıp geliştiricisine öneride bulunabilirsiniz.

Maalesef eklentide griefprevention desteği yok, discordlarına giriş yapıp geliştiricisine öneride bulunabilirsiniz.
Bulundum ama onun geliştirmesini bekleyecek zamanım yok :(
yorumlarınız için teşekkür ederim

Farklı plugin önerileri varsa ya da sorunu çözebilen varsa desteğinizi beklemekteyim ♥️

Bulundum ama onun geliştirmesini bekleyecek zamanım yok :(
yorumlarınız için teşekkür ederim

Farklı plugin önerileri varsa ya da sorunu çözebilen varsa desteğinizi beklemekteyim ♥️
Hata veren expansionları expansion.yml üzerinden false yaparsanız aldığınız hata çözülecektir. Fakat eklentinin default configin de bir hata var sanırım, bu hata çözülse bile config yüzünden farklı bir hata alacaksınız. Bunu eklenti sahibine ilettim fakat eklentiyi geliştirmeyi bıraktığını söyledi.

Hata veren expansionları expansion.yml üzerinden false yaparsanız aldığınız hata çözülecektir. Fakat eklentinin default configin de bir hata var sanırım, bu hata çözülse bile config yüzünden farklı bir hata alacaksınız. Bunu eklenti sahibine ilettim fakat eklentiyi geliştirmeyi bıraktığını söyledi.
Expansion yml yi false yapıp denedim. Plugin çalışıyor fakat /pwarp list yazdığımda warplar çıkmıyor. Warplar için şifre veya giriş ücreti ayarlanamıyor. Bunları çözebilirsem olacak inşallah ama zor :(

Expansion yml yi false yapıp denedim. Plugin çalışıyor fakat /pwarp list yazdığımda warplar çıkmıyor. Warplar için şifre veya giriş ücreti ayarlanamıyor. Bunları çözebilirsem olacak inşallah ama zor :(
GriefPrevention destekli bir player warp eklentisi buldum dilerseniz deneyebilirsiniz. Gitmek için

GriefPrevention destekli bir player warp eklentisi buldum dilerseniz deneyebilirsiniz. Gitmek için
Bu eklentiyide gördüm ama test etmedim. Eklenti aşırı sade gibi duruyor ama bakmakta fayda var. Farklı plugin önerilerine açığım yarın bu plugini kontrol edeceğim :) teşekkür ederim

Farklı plugin önerisi olan arkadaşlar veya serverında playerwarps ın sorunsuz sürümünü kullananlar varsa yazmanızı rica ediyorum :) teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl