PlayerUnknown's Battlegrounds Lite
Bugünkü tanıtım konumuzda son zamanlarda ivmeli bir şekilde yükselen Battle Royale oyunlardan olan Pubg 'nin Lite (Düşük sistemler için) olan versiyonunu tanıtacağız.
Öncelikle oyunu bilmeyenler için kısa bir özet geçelim:
Oyuna silahsız bir şekilde uçaktan atlayarak başlıyorsunuz. Daha sonra belirli bölgelerden en güvendiğiniz kısma inip değerli silahlar / eşyalar elde etmeye çalışıyorsunuz.
Bu süreçte gittikçe daralan bir gaz bulutu oyun haritasını küçültüyor. Eğer ki bu gaz bulutunun içinde kalırsanız zehirlenip can kaybetmeye başlıyorsunuz.
Tabi ki oyunda yalnız değilsiniz. Oyunda sizin dışınızda 99 kişi daha var. İsterseniz arkadaşlarınızla isterseniz tek başınıza bu maceraya atılabiliyorsunuz.
Gaz bulut veya çalıların içindeki kamufle olmuş düşmana dikkat edin!
Pubg lite ( PlayerUnknown's Battlegrounds Lite ) normal Pubg 'de bulunan oyun motoruyla hemen hemen aynı oyun motoruna sahip. Hemen hemen aynı dememizin sebebi ise oyunun düşük performanslı sistemler için optimize edilmiş olmasıdır.
Oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:
Pubg Lite Sistem Gereksinimleri (En düşük)
İşlemci : Intel Core i3 2.4GHz
RAM: 4 GB
İşletim Sistemi : Windows 7/8/10, 64-bit
Ekran kartı : Intel HD Graphics 4000
Boş disk alanı: 4 GB
Pubg Lite Sistem Gereksinimleri (Önerilen)
İşlemci : Intel Core i5 2.8GHz
İşlemci Hızı : Info
RAM: 8 GB
İşletim Sistemi : Windows 7/8/10, 64-bit
Ekran kartı : Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870
Boş disk alanı : 4 GB
Ekran kartına ayrılmış RAM : 2048 MB
Sisteminizin bu gereksinimleri karşılayacağını düşünüyorsanız oyunu resmi sitesinden
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ne yazık ki oyun kapalı betada olduğu için şu an ülkemiz sınırlarında açık değil. VPN kullanarak konumunuzu Tayland olarak gösterip oyuna giriş yapabilirsiniz.
Tanıtım Videosu: