Paylaşım PlayerKits Ücretsiz Türkçeleştirilmiş Config Dosyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SweetElChavo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 710
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SweetElChavo

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
Sweet

Discord:

ichbinsweet

Sunucum için türkçeleştirdiğim PlayerKits eklentisinin türkçe config kullanmak isteyen kullanabilir.

Not: 2. satırdaki prefixi kendi sunucuzun adıyla değiştirin.

Ekli dosyalar

Paylaşım için teşekkür ederiz, sunucu sahiplerinin kesinlikle ihtiyacı olacak.

Emeğinize sağlık ihtiyacı olan kişilerin kullanabileceği güzel bir kaynak olmuş ancak essentials'ın hali hazırda zaten bir kit sistemi varken sunucunuzda neden ekstra bir kit eklentisi kullanma ihtiyacı hissettiğinizi anlayamadım. Bu eklentide ekstradan bir özellik mi var ?

Emeğinize sağlık ihtiyacı olan kişilerin kullanabileceği güzel bir kaynak olmuş ancak essentials'ın hali hazırda zaten bir kit sistemi varken sunucunuzda neden ekstra bir kit eklentisi kullanma ihtiyacı hissettiğinizi anlayamadım. Bu eklentide ekstradan bir özellik mi var ?
Kişi burada sadece dosyayı paylaşmış siz gidip konuyu essentials a bağlıyorsunuz :d Kimin canı neyi isterse onu kullanır gereksiz yorum olmuş sizinki

hocam ilk bu plugini gördüğümde bende aynısını düşünmüştüm lakin itemsadderli itemleri kit olarak eklemek için kullanıyorum bu plugini çoğu kişide bunun için kullanıyor yani sunucumda kit için hem essentials hem de playerkits kullanıyorum sağolasın yorumun için <3
Emeğinize sağlık ihtiyacı olan kişilerin kullanabileceği güzel bir kaynak olmuş ancak essentials'ın hali hazırda zaten bir kit sistemi varken sunucunuzda neden ekstra bir kit eklentisi kullanma ihtiyacı hissettiğinizi anlayamadım. Bu eklentide ekstradan bir özellik mi var

Kişi burada sadece dosyayı paylaşmış siz gidip konuyu essentials a bağlıyorsunuz :d Kimin canı neyi isterse onu kullanır gereksiz yorum olmuş sizinki
sıkıntı yok hocam essentials dururken playerkits kullanmanın nedenini sormuş açıklamak düşer yorumun için teşekkürler :3

İhtiyacı olana güzel config, elinize sağlık.

Yorumumun ne kadar gerekli olduğuna siz mi karar vereceksiniz ? Sunucuların çoğunda essentials bulunuyor zaten böyle bir özelliği varken neden ekstra bir eklentiye ihtiyaç duyduğunu sordum. Eğer ekstra bir özelliği varsa öğrenmek için bence kim gereksiz yorum yapıyor 2 kere düşünülmeli iyi forumlar :)

hocam ilk bu plugini gördüğümde bende aynısını düşünmüştüm lakin itemsadderli itemleri kit olarak eklemek için kullanıyorum bu plugini çoğu kişide bunun için kullanıyor yani sunucumda kit için hem essentials hem de playerkits kullanıyorum sağolasın yorumun için <3
Dönüşünüz için teşekkür ederim tekrardan emeğinize sağlık :heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl