Selam kurucu . Eksikleriniz çok UTF-8 kodlamanız yok . Bazı resimlerde .Güzel servermış beğendim :8
UTF-8 Dediğim altın yumurtlayan tavuk diyor . Bi değişik ondan dedim yanlış anlaşılma olmasın .Selam kurucu . Eksikleriniz çok UTF-8 kodlamanız yok . Bazı resimlerde .
SSerious / Kutay#7303
Ne gibi eksikler mesala bir kaç tane sayarsan ekleme şansımız olabilir yorumun için teşekkürler.Selam kurucu . Eksikleriniz çok UTF-8 kodlamanız yok . Bazı resimlerde .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
UTF-8 Dediğim altın yumurtlayan tavuk diyor . Bi değişik ondan dedim yanlış anlaşılma olmasın .
SSerious / Kutay#7303
Teşekkürler ama Sunucumuzda tek bir paket degil yaklaşık 4 paketin editlenerek birleştirdigimiz bir server ve skriptler tamamen kendi yapımımız ve alıntı degil elbette senin paketindende plugin görmüş olabilirsin iyi dileklerin için tekrardan teşekkürlerNe güzel şey benim yaptığım paketin özelliklerini kullanan bir sunucu görmek başarılar
SSerious / Kutay#7303
bu güzel görüşün ve yorumun için teşekkürler inşallah gelişmeye devam edececeğiz .sunucuyu çok sevdim bor sistemidir levelmarket sistemidir güzel olmuş hele pvpmaden gerçekten baya sevdiğim bir özellik başarılar dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!