Sol Reklam

play.visionnetworktr.com > 1.16.5 & 1.19.3 [1.16.5 TABANLI] > 1v1 DÜELLO - KÖYLÜ TAKAS - HER HAFTA SAVAŞ ETKİNLİKLERİ | ve daha fazlası..

MiraçKahraman

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Puanlar
2.020
Minecraft
MyNameIsMico

Discord:

MyNameIsMico#0001

konu1.png
konu2.png
konu3.png
konu4.png
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png

IP: play.visionnetworktr.com | oyna.visionnetworktr.com
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: Moderatör tarafından kaldırıldı
Sürüm: 1.16.5 | 1.19.3

Son düzenleyen: Moderatör:
Saat 20:00'da aktif!

İlk bi fotoraflara baktım(Benim yanlış anlamamdan kaynaklı bir hata olmuş kb. Düzelttim bunu)

-Göze baya standard geldi... Yani Editimsi gibi birşey var... Hani kamış vb vb satarak falanda.. Ne bileyim... Oyuncunun kasması daha iyi olurdu o seti sanki...

-Sitede kayıt zorunluğu (Botlar yüzünden, Hadi bu necburi bi olay birşey diyemem)

+Sunucuya giremediğimden positif birşey söyleyemem. Açılınca positif şeylerde yazarım tabikide... Şu an'a kadar büyük bir - yok yani... Sadece 2 tane hoşuma gitmeyen şey var oda Dediğim gibi... Kamışla set alma ve sitede kayıt zorunluğu(Hadi sitede kayıt olana Nötr diyelim Ona laf etmeyelim, Botlardan bi kurtulamadık)

Son düzenleme:
İlk bi fotoraflara baktım

-Göze baya standard geldi... Bi göz atmayı düşündüm fakaaat... Edit bütün keyfi bozdu işte.

İlla sunucuya hayatsızlık içeren (edit) gibi birşey konulucak... Towny'in factionsdan farkını göremiyorum ben.

-Bide sitede kaydolma zorunluluğu var... Sanki Hypixel gibi büyük bir sunucuya kayıt olunuyor... (En nefret ettiğim şeydir kusura bakmayın)

+Sunucuya giremediğimden positif birşey söyleyemem.
Vcoin mevzusu edit değil hocam,köylü takas,ismini öyle ayarladık. kaktüs,şekerkamışı,bambu vb. ile takas edebilirsiniz.

Şunu Komik buluyorum. Bazen Türk Türkle savaşıyor. Biz iç savaştan gelişemiyoruz malesef ülkecenek.

İnanın, siz oyunculara özgün bir şey vermedikçe, kaliteli vakit vadetmedikçe 4 sayfa da "güncel." yazsanız bir şey değişmeyecektir. Belki de kalıplaşmış Towny, Factions, Skyblock harici şeyler denemenin vakti bütün TR piyasası için gelmiştir.

O yüzden çok da "şeetmeye" gerek yoktur ;)

İnanın, siz oyunculara özgün bir şey vermedikçe, kaliteli vakit vadetmedikçe 4 sayfa da "güncel." yazsanız bir şey değişmeyecektir. Belki de kalıplaşmış Towny, Factions, Skyblock harici şeyler denemenin vakti bütün TR piyasası için gelmiştir.

O yüzden çok da "şeetmeye" gerek yoktur ;)
yukarı çıkması için güncel yazıyorum,zaten +40 onlinemiz mevcut,iyi günler.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!