| Play.VenixMine.com | Emek Factions | Özel Sistemler | Birbirinden Farklı Rütbe | Görevler | Yeni Sistem Kasalar | MetinTaşı |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VenixMine

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

NEV #1827

Sunucu IP :

Play.VenixMine.com

Sunucu Kapasitesi : 300 kişi

Sunucu Türü : HardFactions

Sunucu Ram : 16GB

Sunucu Sürümü : 1.8x . 1.14x

WebSite: venixmine . com

Yeni! Günlük, Haftalık, Aylık Ödül Menüsü

Yeni! Her Rütbeye Özel Hammadde

Yeni! İstatik Kontrolleri

Yeni! 21 Adet Rütbe Sistemi

Yeni! Sanal Çiftlik Sistemi

Yeni! Büyülü Market Sistemi,

Yeni! Bakır,Uranyum,Krom Elde Ederek /Yükseltme Sistemi

Yeni! Birbirinden Farklı Kasa Sistemleri!

Yeni! Jackpot, Piyango, Para Kutusu, Sihirli Su sistemleri ile Şans Oyunları

Yeni! Yeni Görev Sistemi

venixminebanner.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

gPY3vb.png

Xb3Q8j.png

NL2vvX.png

YdEXXZ.png

86L447.png

DO5NNv.png

mXNYY0.png

EOAaaZ.png

BObppp.png

Ekli dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 179
Konu tasarımını beğendim, sonunda emek factions sunucusu. başarılar

Mapler,Sistemler ve Konu Tasarımı Güzel Gözüküyor.

Başarılar Diliyorum.​

Map ve konu tasarımı büyüleyici... Ek olarak hard faction sunucusu açmak gerçekten cesaret ister. Başarılar dilerim.

Konu tasarımı, haritalarınızı sevdim umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. Başarılar!

Para ile yaptırılmış Haritalar ahhhh cıldırıcam!
Tek söyleye bileceğim şey emek hırsızlığı!

Hmm güzel sunucuymuş aslında neden kapandı maplar plugin efsane ama bir yerden tanıdık geliyor, aa benim sunucumun aynısı
MTNW
Paketimi çaldıktan sonra ısrarla kullanmanız tebrik ederim ve pluginimin değişmesini sağladığınız içinde ayrı bir teşekkür ederim kaliteli insanlarla çalışmak bu olsa gerek <3

Görsellerden anlaşıldığı üzere oldukça emek verilen bir sunucuya imza atmışsınız ki bazı görseller silinmiş. Onları düzeltirseniz hoş olur.

Konu tasarımı güzel sistmeler güzel mapler güzel başarılar.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.
Merhaba, sunucu benim plugin paketlerim çalınması üzerine açılmıştır isterseniz LİNK tıklayarak benim konuma göz atabilirsiniz ve eğer forum mesajlarına dikkatlice bakarsanız yukarıdada yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl