PLAY.VELORIARPG.COM | RPG TOWNY - 1.20.1 - 1.20.4 | EN YENILIKCI RPG SUNUCUSU|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zyloue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
Zyloue

Discord:

zyloue

veloria page 1 kopya-min.webp
page2 kopya.webp
page3 kopya.webp

Classes_Warrior.webp
Classes_Hunter.webp
Classes_Mage.webp
DialoguesUpdate.webp

VeloriaRPG, Towny ve RPG sistemlerini bir araya getiren, oyunculara zengin bir oyun deneyimi sunan bir Minecraft sunucusudur. Sunucuda, kendi kasabanızı kurup yönetebileceğiniz towny sistemi ile topluluklar oluşturabilir ve güçlenebilirsiniz.

Oyunda, Avcı, Savaşçı veya Büyücü gibi sınıflardan birini seçerek farklı yeteneklerle karakterinizi geliştirebilirsiniz. Seviye atladıkça yeni yetenekler kazanabilir ve tılsımlar ile rün taşları gibi özel eşyalarla gücünüzü artırabilirsiniz. Ayrıca, özel yaratıkların bulunduğu tehlikeli bir dünyada maceralar sizi bekliyor.

VeloriaRPG, sürekli gelişen içerikleriyle heyecan verici bir deneyim sunuyor.

Daha fazla bilgi için wiki sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

IP: play.veloriarpg.com
Sürüm: 1.20.1 - 1.20.4 arası

Sunucu Sitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Wiki Sayfamız:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oyuncu İstatistik Sitemiz:

Sunucu Haritamız:

Trailer PVP video

banner.gif

Ekli dosyalar

• MobsUpdate.webp
    MobsUpdate.webp
    164,7 KB · Görüntüleme: 98
  • UpdateBosses.webp
    UpdateBosses.webp
    642,2 KB · Görüntüleme: 112
  • SkillsMenu.webp
    SkillsMenu.webp
    118,9 KB · Görüntüleme: 107
  • SkillSlots.webp
    SkillSlots.webp
    136,8 KB · Görüntüleme: 110
Moderatör tarafından düzenlendi:
Sunucuyu oynadıktan sonra yorumlarımı söyleyeyim;

Klasik towny'nin üstüne rpg elementleri koyulmuş, fakat sunucuda kendine özel bir şey göremedim açıkçası, konulan RPG elementlerinin bir çoğu hazır satılan zip'lerin birleştirmiş hali sadece, Çoğu şey satılan hazır paketlerden ibaret ve açılışta bir çok türkçe olması gereken ingilizce yazılar gördüm fakat bunları rapor edeceğim. Sunucu o kadar RPG olsa bile halen basit ve kısa kalmış, özel yetenekler basıp özel moblara karşı savaşmanın dışında klasik mc oynuyorsunuz hala.
Sunucu kendini "Yenilikçi" olarak tanıtmış fakat ne Towny esasında yenilikçiliği gördüm (çünkü klasik towny halen) ne de RPG esasında yenilikçi (çünkü dediğim gibi RPG elementlerinin bir çoğu hazır alınıp atılmış ve genel olarak basit) Hazır alınıp alınıp sunucuya atılan özelliklerin dışında sunucunun kendisi yaptığı pek özellik gözükmüyor

Bu yorumu Sunucunun açıldığı İKİNCİ GÜN'de yazıyorum, Sunucu sahiplerinin sunucuyu zamanla geliştireceğinden umudum var, eğer yorumum geçersiz kalırsa ve söylediğim şeyler gelişmişse yorumu sileceğim.

Son düzenleme:
Sunucuyu oynadıktan sonra yorumlarımı söyleyeyim;

Klasik towny'nin üstüne rpg elementleri koyulmuş, fakat sunucuda kendine özel bir şey göremedim açıkçası, konulan RPG elementlerinin bir çoğu hazır satılan zip'lerin birleştirmiş hali sadece, Çoğu şey satılan hazır paketlerden ibaret ve açılışta bir çok türkçe olması gereken ingilizce yazılar gördüm fakat bunları rapor edeceğim. Sunucu o kadar RPG olsa bile halen basit ve kısa kalmış, özel yetenekler basıp özel moblara karşı savaşmanın dışında klasik mc oynuyorsunuz hala.
Sunucu kendini "Yenilikçi" olarak tanıtmış fakat ne Towny esasında yenilikçiliği gördüm (çünkü klasik towny halen) ne de RPG esasında yenilikçi (çünkü dediğim gibi RPG elementlerinin bir çoğu hazır alınıp atılmış ve genel olarak basit) Hazır alınıp alınıp sunucuya atılan özelliklerin dışında sunucunun kendisi yaptığı pek özellik gözükmüyor

Bu yorumu Sunucunun açıldığı İKİNCİ GÜN'de yazıyorum, Sunucu sahiplerinin sunucuyu zamanla geliştireceğinden umudum var, eğer yorumum geçersiz kalırsa ve söylediğim şeyler gelişmişse yorumu sileceğim.
Merhaba, öncelikle geri bildirimin ve yorumun için teşekkür ederiz! Sunucuyu deneyimleyip düşüncelerini bizimle paylaşman çok değerli. İzin verirsen birkaç noktaya açıklık getirmek istiyoruz.

Hazır paketler konusunda belirttiğin şeyleri anlıyoruz, ancak şuan devasa ekiplere sahip sunucular bile hazır paketler kullanırken 3 kişiden oluşan ekibimizin hazır içerik kullanmadan büyük ve detaylı bir iş ortaya çıkartması maalesef mümkün değil. Ayrıca sunucuda kullandığımız içeriklerin hiçbirisi "aldık, koyduk" şeklinde olmuyor. Temamız için önemli gördüğümüz konular olan yetenekler, meslekler, PVP, eşyalar, statlar, arayüzler veya diğer RPG başlıkları hazır pluginler yerine tamamen bizim tarafımızdan geliştirilen pluginler. Buna bağlı olarak da "hazır" olarak düşünülen şeyleri entegre etmek için tüm configleri, modelleri, ve hatta textureları bile biz düzenliyoruz.
(Günümüzdeki bir çok RPG sunucusunun hazır paketler ile kullandığı MMOItems, EcoItems, AuraSkills, RPGInventory gibi pluginleri kullanmıyoruz bile.)

Daha yeni açıldığımız için tamamen sıfırdan yazdığımız Sınıflar, Alt sınıflar, Karakter Puanları, Geliştirilebilir Karakter Yetenekleri, Yeni Silah Türleri, Quest Addonları, Npc Diyalogları, Farklı Hasar ve Savunma Türleri, Kasaba Demircisi, Demirci Tezgahı ile Demircilik, Özel Büyü Masası ve Büyü Tarifleri, Silah ve Zırh eklentileri ve Rünleri, Eşya Ansiklopedisi.. gibi bir çok farklı özelliği yeni oyunculara tanıtabilecek kapsamlı bir Tutorial oluşturamadık. Bu yüzden de yeni gelen oyuncularımız aslında ne kadar farklı şeyler yapabileceklerinin farkına hızlıca varamıyorlar.
Bu eksiğimizin farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz.

Sunucudaki tüm metinleri Türkçe yapmaya özen gösteriyoruz. Görevlerdeki bazı metinler oyun dilinize göre dil değiştiriyor. Eğer farklı bir kısımda çeviri hatası ya da eksiklikleri ile karşılaştıysan bunu bize bildirirsen hemen düzeltmekten mutluluk duyarız!

Sonuç olarak, yaptığın eleştiriler bizim için çok değerli. Geri bildirimlerin doğrultusunda daha iyi bir sunucu deneyimi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Yorumunu silmek isteyip istememek sana kalmış tabii ki, ama ilerleyen süreçte bizi tekrar ziyaret edip yeniden değerlendirmeni çok isteriz.

Güncelleme Notları​

• Yeni başlayan oyuncular için menüleri ve mekanikleri anlatan bir eğitim eklendi.
(Artık eğitici eskisine kıyasla yeni oyunculara sunucuyu çok daha anlaşılır ve açık bir şekilde anlatıyor.)
  • Karakter menüsüne Karakter Nitelikleri bölümü eklendi.
  • Eklenti Çıkarıcı'nın eklentileri çıkarırken sürekli kırmasına neden olan bir hata düzeltildi
  • Başlangıç Zindanı eklendi. (1-10 LvL)
  • Artık Simyacılıkta Zanaatkarın Büyü Masası kabiliyeti tariflerin bekleme süresini azaltıyor (Simyacılık Lvl 1-5)
  • Simya Masasında tarifler tamamlandıktan sonra tarifin güncellenmemesi hatası düzeltildi.
  • Kabiliyetler menüsünde artık şuanki exp de görünüyor.
  • Çeşitli hatalar giderildi.

Dengelemeler ve Düzenlemeler:​

• Büyücülerin Büyülü Işın yeteneği yeniden yapıldı. Artık daha uzun menzile sahip fakat bekleme süresi biraz daha uzun.
  • Savaşçıların Atılma yeteneğinin bekleme süresi artık seviye arttırdıkça azalıyor.
  • Savaşçıların Ruh Kılıcı yeteneğinin bekleme süresi arttırıldı.
  • Avcıların Kamuflaj yeteneğinin bekleme süresi arttırıldı.
  • Savaşçıların Full Zırh Bonusundan aldığı Büyü Direnci azaltıldı.
  • Büyücülerin Full Zırh Bonuslarına Hareket Hızı desteği eklendi.
  • Verimlilik Rünü IV yapmak için artık İnce İşçilik 3'ü açmış olmak yeterli (Simyacılık Lvl 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl