play.tc batihost sitesi yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dequay2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.396

dequay2000

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Minecraft
dequay
play.tc li bi batihost sitem var ve ininal ödeme yöntemi eklemek istiyorum nasıl ekleyebilrim kredi yüklede 2 seçenek var ekstra nasıl ekliyicem

Siteye destek açınız

Batihosta destek talebinde bulun veya discord'larını ziyaret et.

Niye aynı şeyleri papağan gibi yazıyorsunuz? Bir kişi zaten yazmış ne gerek var ki amacınız nedir çözemedim. İşine gelen anlar, işine gelmeyen saldırır.

Konu sahibi anlamıyor bizde tekrarlıyoruz :) Anlasa şu anda konuyu 'çözüldü' olarak işaretlerdi?
Çözüldü butonu yok diye işaretlememiş olabilir mi? Sayın zeka küpü bunu düşünseydiniz keşke bu bölümde çözüldü - yardım yok diye biliyorum.

En azından bir yorum bıraka bilir ?
Niye bıraksın ki? Post kasma derdi yok ve bunun için raporlayabilir ve bir kişiye anlamadı v.b demeniz sizin zekanızı çok net gösteriyor. Daha fazla uğraşamam ve daha fazla *** yaptıramam kolay gelsin iyi forumlar dilerim.

Batihost'a destek bildirimi açman yeter bu konu ile Yağız bey veya Kadir bey ilgilenir olayında çözülür :)

Yeni bir blog oluştur, ininal bilgileri olsun. Bir blog daha oluştur ödeme yapacaklar oraya ödeme yapsın (ama blogu öne çıkar). Ödeme yapanlar ticket açsın, sen de manuel olarak kredilerini ekle.

[BGCOLOR=rgb(0, 0, 0)]BULABİLDİNİZ Mİ BULDUYSANIZ CEVABINI SÖYLERMİSİNİZ[/BGCOLOR]

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl