Öne Çıkan Play.TasCraftNW.Com | EMEK SKYBLOCK(Yeni!) | 1.17.1 | 0 LAG | SENDE HEMEN KATIL. | 02.02.2022 18:00 AÇILIŞ! |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu yenilendiyse çok geç haberim olmuş keşke 2 gün önce haberim olsaydı... Sizin sunucu da oynamak isterdim.

Konu tasarımınızı ve sistemlerinizi geliştirirseniz güzel bir sunucu ortaya çıkarabilirsiniz bence.

Eski taş craft mı bu? Selim abi sen misin?

Konu tasarımının geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında sunucu hoş duruyor. Başarılar!

Konu tasarımının geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında sunucu hoş duruyor. Başarılar!
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim yakın zamanda konu tasarımımız güncellenicektir.

Server güzele benziyor, başarılar.

1.17.1 Emek SkyBlock Sunucumuz Açıldı tanıtım videomuz

Gayet hoş ve güzel, sistemler biraz daha gelişebilir. Eski Taşcraft sunucu sahibleri tarafından açıldıysa oynanılabilir mutlaka uğrayacağım.

Reddit'deki r/place etkinliğini sizler için oyuna entegre etdik mantık olarak tamamen aynı 120 saniyede bir tplace mapine bir adet istediğiniz renkli bloğu /tplace menüsünde koyabilirsiniz. Efsane sistemler ve etkinlikler yolda

TaşCraft'ın Elraenn'i kim olucak ?

Tplace Tanıtım videosu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu başlığını özelleştiriniz özelleştirmenizi böyle bir tavsiyede bulunmamın sebebi ise oyuncuların google aramaları sonrasında üst sıralarda çıkan site sayfaları arasında minecraft sunucu tanıtımı sayfalarının yer alması. Daha fazla verim almak isterseniz tavsiyemi değerlendiriniz

Sunucu başlığını özelleştiriniz özelleştirmenizi böyle bir tavsiyede bulunmamın sebebi ise oyuncuların google aramaları sonrasında üst sıralarda çıkan site sayfaları arasında minecraft sunucu tanıtımı sayfalarının yer alması. Daha fazla verim almak isterseniz tavsiyemi değerlendiriniz
öneriniz için teşekkürler tam olarak nasıl bir başlık atmamız gerektiğini anlıyamadık, önerinizi değerlendirmek isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl