Deep_CodeR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- Deep_CodeR
Discord:
nicegreekcoder
nicegreekcoder
xdredd.
nicegreekcoder
Sunucunun haritası mı daha önemli yoksa içindeki sistemlerin nerede nasıl konumlandırıldığı mı? Haritadan oyunu oynamıyoruz. Towny oyun modunda spawna önem veriliyor mu? Konu tasarımını beğenmemiş olabilirsiniz kendi fikriniz. Fakat sunuculara girmeden böyle yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın. İlk önce sunuculara bir göz atın. Gerekirse kendiniz girin. Sunucu haritasını kendiniz de görebilirsiniz. İyi günler.Konu tasarımını beğenemedim çekimler yalnızca oyun içinde ki npcler 2 adet harita görseli var o da anlaşılabilir bile değil.
Sistem olarak farklı gördüğüm kese olayıydı başka da bir şeyi yok gibi başarılar
nicegreekcoder
Burada bahsedilmeyen daha birçok özellik mevcut, özellikle AY DÜNYASI sunucuya bambaşka bir hava katıyor. play.survena.com.tr'ye gelip görmenizi tavsiye ederim.Yenilikçi bir sistem göremedim, Başarılar diliyorum.
atasci
Bilgisayara erişimim yok diye bakamıyorum, bu tip özellikleri konuya ekleseniz daha iyi olur.Burada bahsedilmeyen daha birçok özellik mevcut, özellikle AY DÜNYASI sunucuya bambaşka bir hava katıyor. play.survena.com.tr'ye gelip görmenizi tavsiye ederim.
nicegreekcoder
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!