Sol Reklam

Play.StearNetwork.Com | 1.16.5 - 1.19.3 Emek SkyBlock Sunucusu | Minyonlar - Kazı Kazan - Eventler - Yükseltme - Çiftçi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stear Network

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
135
Yer
İstanbul
Minecraft
Pusher
StearNetwork.png
2023-06-24_10.49.41.png
2023-06-24_10.49.53.png
2023-06-24_10.50.24.png
2023-06-24_10.50.45.png
2023-06-24_10.50.57.png
2023-06-24_10.52.06.png

Sunucumuz aktiftir. OFFLINE olarak gözükmesine aldırış etmeyiniz.

Hocam yanlış anlamayın fakat, sistemler başlığı altına hangi düşünceyle Gelişmiş Sistemler diye yan başlık attığınızı öğrenebilir miyim?

Onun haricinde konu tasarımı geliştirilebilir, sistemler sanırsam her sunucuda olan klasik sistemler. Sunucu içerisinde dair bir kaç sıkıcı görüntü dışında herhangi bir sunucuya dair görüntü yok. Yani, başarılarınızın devamını dilerim.

Hocam yanlış anlamayın fakat, sistemler başlığı altına hangi düşünceyle Gelişmiş Sistemler diye yan başlık attığınızı öğrenebilir miyim?

Onun haricinde konu tasarımı geliştirilebilir, sistemler sanırsam her sunucuda olan klasik sistemler. Sunucu içerisinde dair bir kaç sıkıcı görüntü dışında herhangi bir sunucuya dair görüntü yok. Yani, başarılarınızın devamını dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuz beta olarak açılmıştır yoğun istek üzerine. Klasik çok fazla sistem yoktur. Sunucuya gelerek bu sistemleri görebilirsiniz. Fakat fotoğrafların sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuz beta olarak açılmıştır yoğun istek üzerine. Klasik çok fazla sistem yoktur. Sunucuya gelerek bu sistemleri görebilirsiniz. Fakat fotoğrafların sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
Selam,
Sıkıcılıktan kastığım sade bırakılmış. Biraz shader ile görünümü güzelleştirebilirdiniz.
Ayriyeten sistemlerinizi öğrenmek isteyen herhangi bir oyuncu adayını sunucuya yönlendirmektense konu tasarımı üzerinden detaylı bir bilgi vermeniz daha iyi olacaktır.

Selam,
Sıkıcılıktan kastığım sade bırakılmış. Biraz shader ile görünümü güzelleştirebilirdiniz.
Ayriyeten sistemlerinizi öğrenmek isteyen herhangi bir oyuncu adayını sunucuya yönlendirmektense konu tasarımı üzerinden detaylı bir bilgi vermeniz daha iyi olacaktır.
Yorumunuz için teşekkürler en yakın zamanda konu tasarımı güncellenecektir.

Bencede shader kullanılabilir onun dışında gözüme birşey çarpmadı başarılar

4/10.

Normal skyblock işte. Sadece VIPlerin seti falan PRO 4... Yani vipler oyuncularla aynı şeye sahip olabiliyor. Klasik her taraf kasalar var beklediğiniz gibi. Bu kadar. Başka birşey yok yani burda.

Onun dışında Çoğu sunucuda ne varsa aynı. Detaylı yazma gereksinimi duymuyorum. Haritalar umrumda deyil... Gameplay loop copy paste olunca pek takılasayım kalmıyor. Bildiğin Paket editlenip konulmuş gibi malesef. Yani çok üzüldüm doğrusu... Adaya Tilki koyan ilk sunucu olduğundan "Anaa nihayet birisi ada hayvanını deyiştirmiişşş" diye sevindim ama ... Çok eksik var serverde... Gerçekten...

Başarılar diliyorum. Sunucuda aşırı eksikler var. Umarım çok farklı şeyler eklersiniz gelecekte... En kötü yeniden ziyaret ederiz... Belki bu sefer çok daha gelişmiş olursunuz... Kim bilir! İyi günler ve başarılar.

4/10.

Normal skyblock işte. Sadece VIPlerin seti falan PRO 4... Yani vipler oyuncularla aynı şeye sahip olabiliyor. Klasik her taraf kasalar var beklediğiniz gibi. Bu kadar. Başka birşey yok yani burda.

Onun dışında Çoğu sunucuda ne varsa aynı. Detaylı yazma gereksinimi duymuyorum. Haritalar umrumda deyil... Gameplay loop copy paste olunca pek takılasayım kalmıyor. Bildiğin Paket editlenip konulmuş gibi malesef. Yani çok üzüldüm doğrusu... Adaya Tilki koyan ilk sunucu olduğundan "Anaa nihayet birisi ada hayvanını deyiştirmiişşş" diye sevindim ama ... Çok eksik var serverde... Gerçekten...

Başarılar diliyorum. Sunucuda aşırı eksikler var. Umarım çok farklı şeyler eklersiniz gelecekte... En kötü yeniden ziyaret ederiz... Belki bu sefer çok daha gelişmiş olursunuz... Kim bilir! İyi günler ve başarılar
Daha önce yapmadığımız bir şey değil güncelleme üst tarafta da dediğim gibi sunucu beta olarak açıldı. Bunu görmüyorsanız sizin sorununuz. V1.1 guncellememiz yakında duyurulacaktır. Klasik sunucu diyip kenara atmanızı önermiyorum teşekkürler.

Daha önce yapmadığımız bir şey değil güncelleme üst tarafta da dediğim gibi sunucu beta olarak açıldı. Bunu görmüyorsanız sizin sorununuz. V1.1 guncellememiz yakında duyurulacaktır. Klasik sunucu diyip kenara atmanızı önermiyorum teşekkürler".
"Bunu görmüyorsanız" biraz agresif olmuş. Ben önümdekine bakarım. Gelecekte olucağa deyil... Sunucuya 1.1 güncellemesi geldiğinde gine bakıcam ve ekleme yapıcam. Yani ŞUANKİ durumu öyle.

"Bunu görmüyorsanız" biraz agresif olmuş. Ben önümdekine bakarım. Gelecekte olucağa deyil... Sunucuya 1.1 güncellemesi geldiğinde gine bakıcam ve ekleme yapıcam. Yani ŞUANKİ durumu öyle.
Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı