Play.SparrowMc.Online | Orta Zorlukta | Devrim Niteliğinde Sunucu | Yeni Farmlar | Yeni Moblar | Ejderhalar | Sadece Dene Seveceksin |

Sunucu başarılı olmuş, her sistem de bir ayrıntı var ayrıntılar sunucuyu güzelleştirmiş.

Sunucuyu gezdim biraz hatalar olabilir ancak kısa süre içerisinde kapatılacağına inanıyorum.​
Yorumun için teşekkür ederim açalı daha 3-4 saat olmadı , hatalarımızı en kısa sürede telafi edeceğiz.

Siteden kayıt oldum, halen daha siteden kayıt olunuz hatası alıyorum

Açıkçası gayet başarılı bir sunucu gibi gözüküyor. Neden şu sunuculara haksız yere ''Daha Kötüsü Olamazdı'' emojisi atıyorlar ki? Her neyse gerçekten güzel bir sunucu olmuş. Konu tasarımı ve sistemlerinizi gayet özgün görüyorum. Sunucunuzun daha fazla gelişmesi dileğiyle başarılar..

Açıkçası gayet başarılı bir sunucu gibi gözüküyor. Neden şu sunuculara haksız yere ''Daha Kötüsü Olamazdı'' emojisi atıyorlar ki? Her neyse gerçekten güzel bir sunucu olmuş. Konu tasarımı ve sistemlerinizi gayet özgün görüyorum. Sunucunuzun daha fazla gelişmesi dileğiyle başarılar..
Discord reklamı yaparken yazım hatası yapmışım sanırım , bende anlıyamadım bi sıkıntıları varsa yorumlara yazıp şikayetlerini belirtseler... @Forgean neyse giriş sorunu için kusura bakmayın ben 5 - 6 hesapla test etmiştim bi problem yoktu bunun üzerine siteden kayıt ve oyundan kayıt aktif . kusura bakmayın @CaptainAquarius @Ulukurt .

Sunucu efsane

ben etkilendim şahsen

Sunucunun Zorluğu Çok iyi derecede başarlılar dilerim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl