MacKeyKast
Umut#0001
Merhaba yorumun için teşekkür ederim yanlışlıkla eski fotoğraflarını koymuşuz şuanda sunucuda hepsi türkçeleştirildiher sunucuda olan basit sistemler tagları ve rankları türkçeleştirmeye bile uğraşmamışsınız
Umut#0001
Sunucumuz Exceptional Ryzen 9 i9-9900K 'dır. Gerekli Testleri Yaptığımızda 200 Oyuncuya Kadar Çekiyor. Yorumun İçin Teşekkür Ederim10GB RAM 200 kişiden ziyade daha çok 70 kişiyi kaldırmaz mı? Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Umut#0001
Teşekkür ederim değerli yorumun için gerekli çalışmalara moderasyon ekibimiz başladı.beğendiğim tarzda bir sunucu fakat bazı önerilerim var
-komutlar biraz daha türkçeleştirilebilir
-oyuna oyun parası ile bazı pasif mob spawner satışı eklenebilir
-bana göre scoreboard renkleri kötü biraz daha uygun renkler yapılabilir
ayrıca bazı komutlar daha tam olarak eklenmemiş bitcoin gibi komutlar
bunlar haricinde güzel bi sunucu tavsiye ederim :)
Alraes#1111
Umut#0001
Selam , Öncelikle Bu Sunucunun Gelişebilmesi İçin Bakiyeye İhtiyaç Olduğundan Dolayı Jeneratörde MVP+ Özel 'EK' Seviye Var. Bu ek seviyede toplamda %2 fark olduğunu belirtiyorum. ikinci yazdığın yorumda da değişik demişsin. Bunu Hakaret Olarak Alıyorum.Server güzel fakat p2w aza indirmek istenmiş fakat mvip+ alırsanız son seviye jeneratörünüz olur ve onun bi alt jeneratöründe elmas gibi şeyler çıkmıyor onun dışında kurucunun hitap şekli değişik bunları saymassak mükemmel bir server.
Alraes#1111
Hakaret olarak algılamanızı anlıyamadım fakat %2 fark var demişsinizde elmas zümrüt hiç çıkmıyor ondan %1 ihtimal ile elmas çıkabilir.Selam , Öncelikle Bu Sunucunun Gelişebilmesi İçin Bakiyeye İhtiyaç Olduğundan Dolayı Jeneratörde MVP+ Özel 'EK' Seviye Var. Bu ek seviyede toplamda %2 fark olduğunu belirtiyorum. ikinci yazdığın yorumda da değişik demişsin. Bunu Hakaret Olarak Alıyorum.
Umut#0001
Bunu mc-tr forumundan işleme alamam oyunda kullanılan platformdan iletinHakaret olarak algılamanızı anlıyamadım fakat %2 fark var demişsinizde elmas zümrüt hiç çıkmıyor ondan %1 ihtimal ile elmas çıkabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!