play.SilverCraftTr.net | Kredi-Rütbe-Chest-Kasa | TS3-WebSite Aktif | İron Block Spawner |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serverin Fotoğraflarının Açıları beni benden aldı Hocam Başarılar.

Konuyu açmışsınız ama hiç foruma bakmıyorsunuz bu sizin ne kadar ilgisiz bir admin olduğunuzu gösterir inşallah iyi bir admin olma çabası gösterirsiniz.

Konuyu açmışsınız ama hiç foruma bakmıyorsunuz bu sizin ne kadar ilgisiz bir admin olduğunuzu gösterir inşallah iyi bir admin olma çabası gösterirsiniz.

Lütfen sözlerinize dikkat edin konuyu açan kurucumuz şu an evinde değil 1 aylığına köyüne gitti.
[DOUBLEPOST=1499863835,1499863594][/DOUBLEPOST]

Lütfen sözlerinize dikkat edin konuyu açan kurucumuz şu an evinde değil 1 aylığına köyüne gitti.
Merhabalar SCTR Yetkileri İlk öncelikle yetkiler çok ilgisiz soru soruyoz cevap alamıyoruz sürekli afk'sınız ve sunucunuzda 8gb ram ve 2 makina olmasına rağmen çok lag var diğer sunucularda 30-60 ping alırken sizin sunucunuzda 300-1000 arası alıyorum itemler hunilere zor giriyor lagdan spler yaratık spawnlamıyor ve ben bu lagdan dolayı sunucuyu bıraktım sunucu kapanınca host değiştircez dediniz sizi anlıyorum sunucuya para verdiniz ama lagdan artık oynanmıyor durumda bari hostu aldıgınız yere söyleyinde lag sorununu çözmeye çalışsınlar neyse konuyu fazla uzatmayacağım başarılar iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.

Yetkililer ilgisiz demişsiniz eğer siz ilgi gösterip siteden ticket atarsanız yardım ederiz lag sorununu gidermek için nitradoya geçiş yapmayı düşünüyoruz

[DOUBLEPOST=1499863835,1499863594][/DOUBLEPOST]

Yetkililer ilgisiz demişsiniz eğer siz ilgi gösterip siteden ticket atarsanız yardım ederiz lag sorununu gidermek için nitradoya geçiş yapmayı düşünüyoruz
Oyun içerisinde kurucuya sordum bizzat dediki bu server kapanınca nitradoya geçiceğiz dedi o zamana kadar serverde oynamam imkansız bu kadar güzel bi serverin lagdan geçilmemesi çok kötü :/ iyi oyunlar iyi forumlar

Sunucu Güzel Oynuyorum Başlıyalı Yaklaşık 5 Gün Oldu Ve 5 Gündür Rehber Sadece 2 Kere Girdi Hepsindede 5DK Durdu Gitti Kesinlikle Rehber Alımı Yapılmalı Daha Fazla Online Olan Birini Rehber Yapmanızı Tavsiye Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl