play.SilverCraftTr.net | Kredi-Rütbe-Chest-Kasa | TS3-WebSite Aktif | İron Block Spawner |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRDominik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRDominik

KairesNW Kurucu
Elmaslar
8
mkkLQP.png

Sunucu Adı: SilverCraftTR
İP: Play.SilverCraftTr.Net
2.İP: Oyna.SilverCraftTr.Net

TeamSpeak3 İP: TS3.SilverCraftTr.Net
WebSite:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Web Siteden Kayıt Olmalısınız Aksi Taktirde Sunucumuza Giremezsiniz

Hosting: BatiHost VDS
Ram: 8GB (Arttırılacaktır)
Slot: 80 Kişilik
Sunucu Versiyonu: 1.8-1.9-1.10-1.11-1.12
Makine Sayısı: 2
Lokasyon: Türkiye

Sunucu Türü: SkyBlock

PrrM87.png

Sunuzumuzu Gecen Aylarda Kötü Nedenlerden Dolayı Kapatmak Zorunda Kaldık ve Suan Cok Pişmanız Okadar Kişinin Emeğini Yok Ettik. Simdi İse Açtıgımız Sunucuda Para ile Sattıgımız Şeyleri Oyun Parası İle Sattık. Böylelikle Daha Kolay Kazanabileceksiniz. Biz İlk Actıgımız Sunucuda Bir Büyük Olmaya Dogru Gidiyorduk. Fakat Kötü Nedenden Dolayı Kapattık. Şimdi Açtıgımız Sunucuyu İse Karar Alıp Can Bedenden Cıkana Kadar Kapatmayacagımıza. Oyuncularla İlgilenceğimize Söz Verdik. Şimdi İse Oyuncu Gelmesini Bekliyoruz. Bize Katılmalısın.

XXX4nO.png

• Mob birleşmesi aktif. Kötü bir bilgisayarınız var ise bu özellik tam size göre.
• Çift envanter ve sandık aktif. Artık dakka bası envanter bosaltmaya son.
• Mob kredisi aktif. Moblardan düşen bu kredi ile köylülerle takas yapabileceksiniz.
• Levelli rütbe sistemi aktif. Artık bir hedefiniz olacak. Canınız sıkılmayacak.
• Kasa sistemi aktif. Eventlerde verilen anahtarlarla zengin olabileceksiniz.
• Otomatik event sistemi aktif. Artık event derdine son 3 saate bir event olmaktadır.
• Özel spawnerlar aktif. Ara çekilişlerde dağıtmaktayız. Diamond,Gold,İron,Emerald Block spawneri gibi.
Sunucumuzda Baslangıc Kiti Olarak 1 adet İron Block Spawner vermekteyiz.
• /AdaFly - Haftalık /Kit Hediye gibi sizi oyuna sardıracak komutlar.
• /Donustur komutu ile mob kredilerini kolayca çevirebilirsiniz.
• Şık tasarımlı taglar.
• Şık tasarımlı yanda duran bilgi panosu
• Hiç bir konuda cimri olmayan adminler. Her zaman sizler için varlar.
• Küfür bize ihanet gibi geldiğinden cezası agırdır.
• Sunucumuzda yüksek ramli ve gereksiz eklenti kullanılmadıgı için lag yoktur

ZEEdbg.png

YNN4J6.png

9ddGq5.png

bGGyJb.png

vppZ5z.png

G003zr.png

dGGXXp.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Serveri beğendim admini olsun oyuncusu olsun kaliteli insanlar warp editin abartılmaması market olamaması insanların daha cok oyun bilgisine dayanması sistem yapabilmek icin köylülerin acık olması spawn yakını yerlerde güzel builder olması hoşuma gitti güzel server tebrikler gürkanbaşkan

Serverde Herşey Çok Güzel Hala Oynuyorum Survivaldada Rehberim Biz Ve Diğer Yetkililer Çok İlgili Ts3 Adreslerinde Adminlerle Beraber Konuşuyoruz Anlatıyoruz Yardım Ediyolar .

Serveri beğendim admini olsun oyuncusu olsun kaliteli insanlar warp editin abartılmaması market olamaması insanların daha cok oyun bilgisine dayanması sistem yapabilmek icin köylülerin acık olması spawn yakını yerlerde güzel builder olması hoşuma gitti güzel server tebrikler gürkanbaşkan
Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar.

Serverde Herşey Çok Güzel Hala Oynuyorum Survivaldada Rehberim Biz Ve Diğer Yetkililer Çok İlgili Ts3 Adreslerinde Adminlerle Beraber Konuşuyoruz Anlatıyoruz Yardım Ediyolar .

Server Güzel Görünüyor Farklılıkları Sevdim. Gelişmeniz Dileğiyle.

Server guzel ama gecende girdim ban yemisim nick emil_osd

Sunucunuz iyi lakin bazı maplarınız alıntı gibime geldi keşke warpları da resim halinde ekleseydiniz.

/Donustur Komutu Eklenmiştir. Daha Rahat Ve Hızlıca Kredilerinizi Dönüştürebilirisiniz

SUNUCUUZU BEĞENMEDİM HİÇBİR ŞEYİNİZİ BEĞENMEDİM NEDEN

GELİP SUNUCUMDA REKLAM YAPAMAZSINIZ KARDEŞ TAMAM OYUNCUN YAPMISTIR ANLIYORUM
SANA GELİP REKLAM YAPTILAR DİYORUM SÖVÜP BANLIYORSUN YAZIK

ARKADAŞLAR REKORUMUZU KIRDIR ARTIK SUNUCUMUZ 60+ ÜSTÜ ÇEKİYOR!
z30RMj.png

BENİMLE İLETİŞİME GEÇERMİSİNİZ? SKYPE: staismylife

Server Güzel , Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl