Sol Reklam

Play.SerenitySurvival.Net | (1.20.1) | agresif hayvanlar | hayvanlara binmek | takım | emek | zorlu hayatta kalma modları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

palejj

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
31
Puanlar
13.470

Discord:

umut58

SerenityKonu.jpg
2023-08-16_23.08.28.png
2023-08-16_23.08.28.png
2023-08-16_23.08.58.png
2023-08-16_23.09.33.png
2023-08-16_23.09.57.png
2023-08-16_23.11.53.png
2023-08-16_23.19.40.png

ᗒ sєrєnítч survívαl ᗕ
⤷ Özenle hazırlanmış zorlu rütbe sistemi
⤷ Saldırgan hayvanlar sistemi
⤷ Ağaç ve madenlerde timber sistemi
⤷Hayvanlara binmeyi öğrenme sistemi
⤷ İhale, Pazar ve Takas ile kapsamlı ekonomi
⤷ Takım sistemi
⤷ Yeni başlayanlara yardımcı olacak görevler
⤷ Daha güçlü kurtlar, daha iyi atlar
⤷ Ek droplar
⤷ Oturma, yatma ve uzanma animasyonları
Her daim güncel, zorlayıcı hayatta kalma sunucusu için siz değerli oyuncuları sunucumuza bekliyoruz.
Play.SerenitySurvival.Net

Son düzenleme:
eğlenceli bir sunucuya benziyor elinize saglık

Sunucu cidden sağlam girdim denedim çok beğendim oynanılabilir ve çok arkadaş canlısı bir ortam herkese tavsiye ederim

güzel gözüküyordu taa ki huni yapılmadığını öğrenene kadar

güzel gözüküyordu taa ki huni yapılmadığını öğrenene kadar
yorumunuz için teşekkür ederim. Marketimizden cüzzi bir oyun parası karşılığı alınabiliyor.

Huni kolay bir şekilde satın alınıyormuş, önceki yorum için özür dilerim. Malum sunucularda 1 huni için 80 stack buğay satmak gerektiğinden dolayı buradaki fiyata dikkat etmemişim. Sunucuda normal hayvanların özel görünümleri var. Hayvanlara saldırınca size saldırıyor. Domuz kafa atıyor mesela. Ağaç kesmesi baya keyifli kökten kesiliyor hem de diğer sunuculardaki gibi yapraklar üzerinize düşüp yüksek ses çıkartıp canınızı azaltmıyor. Spawner ipeksiyle alınmıyor kasadan çıkan ipeksi 2 diye bir şeyle alınıyormuş bu da baya iyi. Çiftçi olmaması zaten mükemmel. Sunucu betada diyorlar ama betada olmayan sunuculardan daha iyi.

Huni kolay bir şekilde satın alınıyormuş, önceki yorum için özür dilerim. Malum sunucularda 1 huni için 80 stack buğay satmak gerektiğinden dolayı buradaki fiyata dikkat etmemişim. Sunucuda normal hayvanların özel görünümleri var. Hayvanlara saldırınca size saldırıyor. Domuz kafa atıyor mesela. Ağaç kesmesi baya keyifli kökten kesiliyor hem de diğer sunuculardaki gibi yapraklar üzerinize düşüp yüksek ses çıkartıp canınızı azaltmıyor. Spawner ipeksiyle alınmıyor kasadan çıkan ipeksi 2 diye bir şeyle alınıyormuş bu da baya iyi. Çiftçi olmaması zaten mükemmel. Sunucu betada diyorlar ama betada olmayan sunuculardan daha iyi.
değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Köylü farmı yaptım köylüler donuk olduğu için çiftleşmedi, koyun farmı yaptım belirli bir alanda en fazla 10 hayvan olabiliyormuş bana chunk başı 30 dediler ne chunk'ı doğru ne 30'u. Sonra şeker kamışı farmı yaptım piston rayı itmeye çalıştığında hem piston hem de ray siliniyordu. O yüzden bıraktım, ne yapsam çalışmadı oynanacak gibi değil artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı