play.ruinscraft.xyz 1.8x & 1.16.4 ? Düşük Ping Değerleri | | +75 Online! | Klan Destekleri | Geliştirilmiş BattlePass | Birden fazla özel setler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

liar

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Emektar
Elmaslar
466
Merhaba, Ruins Craft olarak yarı op faction sunucu açmaya karar verdik, kısa sürede +75 gibi bir kullanıcı sayısına ulaştık.
Amacımız ise sunucuya para yatırmadan rahatça faction zevkini çıkaran kitleyi elimizde tutmak.

ruins1.png
ruins2.png
ruins3.png
ruins4.png
ruins5.png
ruins6.png
ruins7.png
ruins8.png
ruins9.png

Aktif klan savaşı arayan oyuncular için iyi bir sunucu gibi duruyor. Başarılar :)

FPS Lapis ve FPS Arena'yı sistem olarak yazmanız saçma olmuş. Sunucunuza giriş yapmaya çalıştığımda 60 saniye boyunca Anti-Bot doğrulaması yapıldı fakat sunucuya giriş yapamadım. Başarılar

FPS Lapis ve FPS Arena'yı sistem olarak yazmanız saçma olmuş. Sunucunuza giriş yapmaya çalıştığımda 60 saniye boyunca Anti-Bot doğrulaması yapıldı fakat sunucuya giriş yapamadım. Başarılar
Merhaba, anti bot doğrulaması kısmında sunucuya giriş yapamamazının sebebi hosting sebebiyle sizin giriş yaptığınız anda hosting tarafından kısa süreli bakıma almamızdır. Fps arena/lapis hakkında önerilerinizi de değerlendireceğim. Teşekkür ederim

Başarılı bir sunucuya benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl