Play.RookiCraft.Net | OP-SkyBlock | AdaKit | AdaFly | Günlük Bonus | Piyango | Sihirli Su | Para Kutusu | /OtoSat | Ve Daha Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RigerCrows

Play.RookiCraft.Net
Elmaslar
62
Minecraft
RigerCrows

Discord:

RigerCrows#7509

Konu Tasarımı.jpg

fKe9LN.png

1.png

Giriş.png

Edit.png

özel npcler.png

Pasif canlılar.png

zararlı .png

Takas.png

Spawn haritasının alıntı olduğunun farkındayız, 'haritaçalıntı, harita alıntı' gibi yorumlarda bulunmazsanız çok memnun oluruz.
En kısa sürede haritamız güncellenecektir!

Kopyalanabilir IP: play.rookicraft.net
Web Adresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Çok klasik bir sunucu olmuş farklı bir şey göremedim

Konu tasarımı daha güzel olabilirdi renk tonlaması çok kötü duruyor. Sistemler ve harita hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Ben oynarım bu sunucuda bence başarılı umarım yetkili kadrosu da kaliteli insanlardır. Çünkü oyunu zehir eden bazı sunucu yetkilileri var.

Ben oynarım bu sunucuda bence başarılı umarım yetkili kadrosu da kaliteli insanlardır. Çünkü oyunu zehir eden bazı sunucu yetkilileri var.
Güzel yorumun için teşekkür ederiz kadromuz sizi aramızda görmek için can atıyor :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucuya eklemeyi düşündüğümüz sistemler.
BOSS Sistemi
Banka Sistemi
Haftalık Arena Turnuvası

Son düzenleme:
Eskiden oynadığım bir sunucu daha sonra bazı sorunlardan dolayı kurucu ile tartışmıştık ve yaptırım uygulamıştı. :D Sunucuda hiç bir şey değişmemiş gibi görünüyor hep aynı harita sistemlere bakamadım sunucu bakımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl