139/2026 play.ronemacraft.com Öne Çıkan PLAY.RONEMACRAFT.COM | Ultra OpSkyblock | Tekblok Skyblock | Survival | BoxPvP | Towny | Minigame | 1.16.5 - 1.21.11

Konu, 1 Temmuz 2026 18:54'de tarihine kadar sabit.
Attığınız ss'e cevap verilmesi gerekirse, kendim discord hesabımı başka arkadaşlarıma verdiğim için bu tarzda talihsiz olaylarla karşılaştım ve kendime 2022 yazı itibari ile devraldım. Ondan önceki olan mesajlara karşın diyeceğim birşey yok.

Discord sunucumuzdanda reklam yaptığınız için ban yediniz :)
İyi günler dilerim.
Reklam yaptığıma dair bir kanıt görmek istiyorum, ben seni etiketleyerek nasılsın diye samimi bir mesaj yazdım bir baktım banlandık özeldende engelledin?

Discorddan atılan banlara dair ss, kanıt alma gereği duyulmamaktadır. Atılan banlarda haksız değildir.

Sevdiğimiz sunuculardan biri, başarıların devamını dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 226772Ekli dosyayı görüntüle 226773Ekli dosyayı görüntüle 226774Ekli dosyayı görüntüle 226775

Ultra OpSkyblock
Ekli dosyayı görüntüle 212531
Ekli dosyayı görüntüle 212538
Ekli dosyayı görüntüle 212532
Ekli dosyayı görüntüle 212533
Ekli dosyayı görüntüle 212535
Ekli dosyayı görüntüle 212536
Ekli dosyayı görüntüle 238577

HAKKIMIZDA

Ronema Craft 2021 yılında kurulmuştur. Sizler için
en iyisini yapmaya çalışan bir ekibiz. Sunucumuzda
küfür ve hile kurallarımız olduğu, yardımsever
oyunculara karşı samimiyet ve saygısını koruyan
bir sunucuyuz.

SOSYAL MEDYA PLATFORMLARIMIZ

Instagram:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kopyalanabilir ip: play.ronemacraft.com
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Haritalarınız aşırı hoşuma gitti başarılar.

Ekli dosyayı görüntüle 226772Ekli dosyayı görüntüle 226773Ekli dosyayı görüntüle 226774Ekli dosyayı görüntüle 226775

Ultra OpSkyblock
Ekli dosyayı görüntüle 212531
Ekli dosyayı görüntüle 212538
Ekli dosyayı görüntüle 212532
Ekli dosyayı görüntüle 212533
Ekli dosyayı görüntüle 212535
Ekli dosyayı görüntüle 212536
Ekli dosyayı görüntüle 238577

HAKKIMIZDA

Ronema Craft 2021 yılında kurulmuştur. Sizler için
en iyisini yapmaya çalışan bir ekibiz. Sunucumuzda
küfür ve hile kurallarımız olduğu, yardımsever
oyunculara karşı samimiyet ve saygısını koruyan
bir sunucuyuz.

sssss.PNG
i.jpg
ffffffffffffffffffffffffffffff.jpg
qweeeeeeeeeeee.PNG
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.PNG
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.jpg
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg
llllllllllllllllllllllllllllllllllllll.jpg
şşşş.jpg
asggggggggggggggggggg.PNG
kjljkl.PNG
sagasgasgags.PNG
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.PNG
sada.PNG
s.PNG
jh.PNG
j.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
SOSYAL MEDYA PLATFORMLARIMIZ

Instagram:

Kopyalanabilir ip: play.ronemacraft.com
hayatımda gördüğüm en terbiyesiz rehber ve yetkili kadrosuna sahip sunucusunuz ben böyle bir şey görmedim duymadım rehber dediğin oyuncuya yardım eder sizinki egodan yürüyemiyor şu konuşmalara bakın bir de emek de rehber adam boxpvp de yetkisi varmış gibi atarlanıyor? yetkili rolü yapmak ömürlü ban sebebiniz değil miydi? neden admininiz dalga geçer gibi beni aşağladıktan sonra ben uyardın onu demekle yetindi? Her şey bir yana bu rehber hakkında bir tane bile işlem yapılmadı ve anlaşılan ekip o kadar saygılı düzgün ilgili olduğunu buradan anlayabilirsiniz ve bu ilk olayım değil sunucularında sorun var ve sürekli olarak bazı sunucuları kapanıyormuş. Ben oyuna başlayalı iki gün oldu olmadı sabahın 6 sına kadar kasıldım ve vs atarken sunucu kapandı tüm o emekler çöp oldu anlayacağınız tabi ki de gidip sorunumu anlattım böyle böyle dedim bana dedikleri şu bizim yapacağımız bir şey yok item iadesi yapmıyoruz. O zaman sunucunu düzelt güzel kardeşim veya açma sunucunu dalga geçer gibi bir de ama biz duyuru geçtik discorddan boxpvp de sorun var pvp atmayın sunucu kapanıyor dedi asistanlarından biri dalga mı geçiyorsunuz siz sunucu boxpvp? (pvp atmayın sunucu kapanıyor?) bence bu kadar yeterli herkes ne anlaması gerektiğini anlamıştır umarım iyi sabahlar herkese.

Sunucuyu beğendim, Konu tasarımı hoş olmuş, sunucuya bir bakacağm.

Köklü bir sunucu sistemleri klasik skyblock seviyesinde olmasına rağmen hala oynanıyor yönetim ekibi başarılı olmalı. Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Saygılarımla,
İyi Forumlar.

Sistemlerini ve maplerini sevdiğim yenilikçi oyun modlarına açık olan bir sunucu. Minecraft'ı Türkiye'de ileri götürebilecek sıradanlaşmamış oyun modlarını üretmek gerçekten zor iş. Emeğinize sağlık.

İyi Forumlar..

Köklü bir sunucu sistemleri klasik skyblock seviyesinde olmasına rağmen hala oynanıyor yönetim ekibi başarılı olmalı. Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Saygılarımla,
İyi Forumlar.
Sistemlerimizin klasik olması konusunda yorumunuza katılmıyorum fakat yeni sistemler için çalışmalarımız planlarımız devam ediyor her yeni sezonda güzel sistemler ve yenilikler sunmak için uğraşıyoruz. Değerli yorumunuz için teşekkürler :)

Sistemlerini ve maplerini sevdiğim yenilikçi oyun modlarına açık olan bir sunucu. Minecraft'ı Türkiye'de ileri götürebilecek sıradanlaşmamış oyun modlarını üretmek gerçekten zor iş. Emeğinize sağlık.

İyi Forumlar..
Teşekkür ederiz. Planlarımız doğrultusunda yeni sistemler, yeni oyunlar sunmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl