Play.RevivalMc.Online 1.18.2 Zor Oyun Modu Emek Survival | Açılış Tarihi 24.06.2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qyxius

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Qyxius

Discord:

▽ Qyxius#1962

Sunucu IP Adresi; Play.RevivalMc.Online
Sunucu Sürümü; 1.18.2
Sunucu Slotu; Sınırsız
Sunucu Türü; Survival
Zorluk Seviyesi; Zor & Emek

RevivalMC Yönetim Kadrosu olarak yıllardır eğlenerek oynadığımız Survival Minecraft maceramızı, topluluğa hitap etmesi ve saygı & sevgi çerçevesi içerisinde yeni oyunculara hizmet vermesi amacıyla kurulan bir aileyiz.
3000.png

revivalbanner.gif

Ara.png
DİSCORD.GG4ZwpyyNJ8M.png

2.png
3.png
4.png

REVIVALMC_5.png

Ara.png

Sunucumuzdan_Gorseller.png

spawn.png
spawn2.png
spawn3.png

spawn4.png
orman.png

orman2.png

koylutakas.png

kasalar.png
yetkili.png

Her zaman daha iyiye;
Play.RevivalMc.Online
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 198
  • Sunucumuzdan_Gorseller.png
    Sunucumuzdan_Gorseller.png
    51 KB · Görüntüleme: 175
  • DİSCORD.GG4ZwpyyNJ8M.png
    DİSCORD.GG4ZwpyyNJ8M.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 189
Moderatör tarafından düzenlendi:
RevivalMC Güncelleme 21.06.22

- Kanlı Ay eklenmiştir.
Gökyüzü kırmızılaşır, Mobları öldürdükçe deneyim puanı ikiye katlanır ve Bonus eşya düşürmenize olanak tanır. Güçlü özel efekt'li moblar karşısında savaşmaya başla! Şunu unutma eğer kanlı ay gecesi ölürsen exp ve envanterinde ki bulunan eşyalar silinir.!
- Meteor Eklenmiştir.
Random noktalara ganimetler ile zenginleştirilmiş meteor düşer.

"Zor" kelimesinin altını dolduracak bir özellik göremedim, sanki sıradan bir hayatta kalma sunucusu gibi olmuş. Hatta eklenen coinler, köylü takaslar, rütbeler, eventler, jackpot ve gümüş sistemi ile daha çok "OP Survival" gibi kalmış.

Açıkçası vaad ettiğinizi uygulayamamış gibi gördüm, sanırım sunucuyu aceleye getirdiniz söylenen "emek,zor" survival vaadini karşılayamamışsınız her sunucuda rastlayabileceğimiz özellikler ile karşı karşıyayız benim önerim açılış tarihini geciktirip özgün içeriklerle donatmanızdır, iyi şanslar.

"Zor" kelimesinin altını dolduracak bir özellik göremedim, sanki sıradan bir hayatta kalma sunucusu gibi olmuş. Hatta eklenen coinler, köylü takaslar, rütbeler, eventler, jackpot ve gümüş sistemi ile daha çok "OP Survival" gibi kalmış.
Selamlar,
Coinler'in verilme olasılığı çok düşük, köylü takas'ta verilen eşyalar coinler ile uyuşuyor ve insanı zorlayacak şekilde uyarlandı. Jackpot sistemi sürekli açık değil hafta'da ay'da bir açmayı düşünüyoruz. Market fiyatları düşük ve insanları zorlayacak şekilde tasarlandı. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Açıkçası vaad ettiğinizi uygulayamamış gibi gördüm, sanırım sunucuyu aceleye getirdiniz söylenen "emek,zor" survival vaadini karşılayamamışsınız her sunucuda rastlayabileceğimiz özellikler ile karşı karşıyayız benim önerim açılış tarihini geciktirip özgün içeriklerle donatmanızdır, iyi şanslar.
Merhabalar,
Her sunucuda olan özellikleri ekleme gereği duymadık biz her sunucu gibi değiliz, çeşitli özellikler zamanla ve oyuncuların isteği üzerine eklenecektir. Yukarıda ki arkadaşa da açıklama yaptım zor ve emek kelimesinin altını çoğunlukla kapatmış bulunmaktayız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Merhabalar,
Her sunucuda olan özellikleri ekleme gereği duymadık biz her sunucu gibi değiliz, çeşitli özellikler zamanla ve oyuncuların isteği üzerine eklenecektir. Yukarıda ki arkadaşa da açıklama yaptım zor ve emek kelimesinin altını çoğunlukla kapatmış bulunmaktayız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
diğer sunuculardan fark göremedim

Konu tasarımı ve logoda Canva hissiyatı aldım sunucu fena değil en azından emek var fakat klasik başarılar...

24.06.2022 Cuma (Bugün) saat 19:30'da aktifiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl