| PLAY.REDFORCETR.ORG | ÜCRETSİZ VİP KAZANMA ŞANSI ! | YENİ NESİL SİSTEMLER | YARI EMEK YARI OP FACTİONS KEYFİ! |

VerseTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
VerseTR

Discord:

Verse#2464

-Reklam5-min.jpg

-Reklam6.jpg

-Reklam4.jpg

-Reklma.jpg

Screenshot_824-min.png

Screenshot_818.png

Screenshot_816.png

Screenshot_821.png

Screenshot_819.png

-Reklam3.jpg

Klan Sponsorlukları Aktif

Standart Pack

3 Adet VIP
5m Oyun Parası
5 Edit Kasa Anahtarı
Şartlar; 8 Aktif Klan Üyesi

Cellat Pack
2 Adet VIP, 1 Adet VIP+
5m Oyun Parası
5 Edit Kasa Anahtarı
Şartlar;16 Aktif Klan Üyesi

Starlord Pack
2 Adet VIP+, 1 Adet MVIP
10m Oyun Parası
10 Edit Kasa Anahtarı
Şartlar; 24 Aktif Klan Üyesi

Hunter Pack
2 Adet MVIP, 1 Adet VIP+
10m Oyun Parası
10 Edit Kasa Anahtarı
Şartlar; 32 Aktif Klan Üyesi

Not; VIP'lerin kimlere verileceğini klan kurucusu seçer. Yan Hesap Yasak

İp : play.redforcetr.org
Site :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• Screenshot_824-min.png
    Screenshot_824-min.png
    658,8 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuza 5 görsel eklemeniz gerekmektedir, eğer gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat içinde arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuza 5 görsel eklemeniz gerekmektedir, eğer gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat içinde arşive taşınacaktır.
eklendi

Sistemler hakkında ayrıntılı bilgi verilebilir, başlıkta yeni nesil sistemler diye görüp girdim ama konuda hiçbir şey görmedim

Yarı emek yarı op ne hocam nötr desenize direkt :D

Konu tasarımı baya iyi olmuş, haritalar daha güzel yapılabilirdi, sistemlerden de bahsetseydin hiç fena olmazdı. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımı baya iyi olmuş, haritalar daha güzel yapılabilirdi, sistemlerden de bahsetseydin hiç fena olmazdı. Başarılar dilerim <3
haritaları bi süre böyle kullancam, sistemler hakkında bilgiyi en kısa sürede ekliyorum
Teşekkürler :melek:

Konu tasarımınız güzel, haritalarınıza hoş duruyor, sistemlerinizle ilgili bir şey yok daha eklemediniz sanırım, o yüzden değerlendiremedim. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımı güzel, haritalar şahane, sistemler hakkında net bilgi verirseniz güzel olur <3

Konu tasarımınız güzel, haritalarınıza hoş duruyor, sistemlerinizle ilgili bir şey yok daha eklemediniz sanırım, o yüzden değerlendiremedim. Başarılar dilerim <3
üniverste sınavına çalıştığım için pek vakit bulamıyorum konuyu düzenlemeye, en kısa zamanda ekleyeceğim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı güzel, haritalar şahane, sistemler hakkında net bilgi verirseniz güzel olur <3
dediğim gibi sınava hazırlanıyorum, en kısa zamanda eklencek. güzel yorumun için teşekkürler

merhaba. güzel server ellerinize sağlık. warp edit in çalışmaması ve warp bilginin spawna atması gibi ufak tefek hatalar aldım. rütbe hammadde yi tüm rütbelere göre değiştirirseniz çok güzel olacak.

Kanalımda tanıtım videosu çektim bugün yayınlanacak.

Başarılarınızın devamını dilerim..

merhaba. güzel server ellerinize sağlık. warp edit in çalışmaması ve warp bilginin spawna atması gibi ufak tefek hatalar aldım. rütbe hammadde yi tüm rütbelere göre değiştirirseniz çok güzel olacak.

Kanalımda tanıtım videosu çektim bugün yayınlanacak.

Başarılarınızın devamını dilerim..
edit düzeltildi, bilgi menüsü zaten spawnda,

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl