598/599 play.reborncraft.pw Öne Çıkan play.reborncraft.pw | YENİ! 1.16.5 TEKBLOK AÇILIYOR 15 MAYIS CUMA 20.00!

Konu, 10 Ağustos 2026 00:55'de tarihine kadar sabit.
Değerli yorumun için teşekkürler <3
Böyle güzel bir sunucu oluşturduğun için ben sana teşekkür ederim, birşeye ihtiyaçın olursa eğer bana bu sitede mail yolla özelden bende sana istediğin skript, plugin, map veririm.

2020-07-08_17.35.15.png

Sunucumuz yeni makineye taşındı! yeni makine özelliklerimiz;

unknown (3).png

Aktif! play.reborncraft.pw​

Son düzenleme:

Her açıdan güzel bir sunucu olmuş ki şahsen sunucuyu çok beğendim. Bu süreçte size ve bütün sunucu yetkili ekibinize bol şanslar dilerim :<3:

Sistemler fena değil, tasarım hoş duruyor başarılar dilerim.

Kanka sunucun çok güzel fakat şunu bil senin sunucun isterse +2 online olsun ama yetkililerin kendin sunucunkaliteli olsun bu yeter oyuncular sana para kazandırır doğru ama kaliten olmadımı o oyuncular bugün olur yarın olmaz!

Başarılı bir sunucu

yılan oyunu ve iddaa dışında bi farklılık göremiyorum belki onlar diğer sunuculardada vardır pek oynamıyorum artık fakat map vs güzel gözüküyor konu tasarımınızda güzel olmuş başarılar.

yılan oyunu ve iddaa dışında bi farklılık göremiyorum belki onlar diğer sunuculardada vardır pek oynamıyorum artık fakat map vs güzel gözüküyor konu tasarımınızda güzel olmuş başarılar.
Değerli düşünceleriniz için teşekkürler.​

Son düzenleme:
Yakında çiftçi sistemide gelecekmiş, merakla bekliyorum, arkadaşlarımla uzun zamandır oynuyorum!

kaliteli ve gelişmiş güzel bir skyblock serveri

Efsane çiftçi sistemi sonunda eklenmiş, sunucu her gün gelişmeye devam ediyor. Başarılar...

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yaklaşık 1.5 aydır oynamaktan zevk aldığım güzel bir emek skyblock sunucusu, hele ki son eklenen çiftçi sistemi çok güzel! Başarılar diliyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl