armagan32
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Rebel
Gaming
Sizlere kendimizi tanıtalım öncelik ile ben Armağan Gökce (Web Developer, Oyun Sunucusu Yazılımcısı)
Sunucumuz için yetkili ekibi toplamaktayız ve sizleri de aramızda görmek isteriz.
Alım Şartları
1. Kişinin Adı, Telefon Numarası vb. gibi bilgilerini bilmemiz gerekir.
2. Olarak kişi günde 4 ila 6 saat aktif olması gerekir.
3. Ekip çalışması yapabilmesi gerekir.
4. Herkesin islami değerlerine ve minumun aile değerlerine saygılı olması gerekir.
5. Yetki & Rütbe bilgisi olması gerekir kendisinden büyüklere saygılı olması gerekir.
6. Olarak daha önce biraz decrübesi olması gerekir olmasa da sıkıntı yok yukardakilere uyması yeterli.
Kimlere İhtiyacımız Var
3 Kişi Reklam yapabilecek ekip arkadaşı.
4 Kişi Rehber (Oyuncular ile ilgilenecek kişi)
Ve Son Olarak Youtuber Arkadaşlarımı Bekliyorum Özelliklede Discord Sunucumuzda Şartları Yazıyor
Kapanış Mesajımız
Arkadaşlar oyun konusunda bir şey bilmesi fark etmez bizim tarafımızdan öğrenir ama Milli, Irki, İslami ve her türlü değerlere özelliklede kendisine saygılı olan insanlar arıyoruz.
Yetkili Alım Formu
Sizlere kendimizi tanıtalım öncelik ile ben Armağan Gökce (Web Developer, Oyun Sunucusu Yazılımcısı)
Sunucumuz için yetkili ekibi toplamaktayız ve sizleri de aramızda görmek isteriz.
Alım Şartları
1. Kişinin Adı, Telefon Numarası vb. gibi bilgilerini bilmemiz gerekir.
2. Olarak kişi günde 4 ila 6 saat aktif olması gerekir.
3. Ekip çalışması yapabilmesi gerekir.
4. Herkesin islami değerlerine ve minumun aile değerlerine saygılı olması gerekir.
5. Yetki & Rütbe bilgisi olması gerekir kendisinden büyüklere saygılı olması gerekir.
6. Olarak daha önce biraz decrübesi olması gerekir olmasa da sıkıntı yok yukardakilere uyması yeterli.
Kimlere İhtiyacımız Var
3 Kişi Reklam yapabilecek ekip arkadaşı.
4 Kişi Rehber (Oyuncular ile ilgilenecek kişi)
Ve Son Olarak Youtuber Arkadaşlarımı Bekliyorum Özelliklede Discord Sunucumuzda Şartları Yazıyor
Kapanış Mesajımız
Arkadaşlar oyun konusunda bir şey bilmesi fark etmez bizim tarafımızdan öğrenir ama Milli, Irki, İslami ve her türlü değerlere özelliklede kendisine saygılı olan insanlar arıyoruz.
Yetkili Alım Formu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.