Play.Quartizyon.Com | [1.13.2] | Rütbeler | Sanal market! | Kelime oyunları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lets Go!

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20
Play.Quartizyon.Com
Oyna.Quartizyon.Com

BzQJ6d.png
Konu tasarımı bize ait değildir!​

TMG01e.png

abcyLf.png

GPQOab.png

3BL1e0.png

PN0aSB.png

Çok zorlanacaksınız çokk
Çayınızı kahvenizi kurabiyenizi yemeğinizi hatta tuvaletinizide yanınıza alabiliyorsanız alın.
Bağımlılık yapmaya geldik!

HxOV8y.png

Güncel rekor!​

Son düzenleme:
fenaymış güzelmiş yakışır

Konu tasarımı geliştirilmeli. Sistemler klasik. Harita eh işte. Gelişmeniz gerek.

Konu tasarımı geliştirilmeli. Sistemler klasik. Harita eh işte. Gelişmeniz gerek.
Yorumunuz için teşekkürler. Ben sade konular seviyorum konu tasarımı hakkında bir kaç bilgi sunarsanız kendimizi geliştirebiliriz. Sistemler ise oyuncuların istediklerine göre güncelleyip değişdiriyoruz.

Güzel Sununucu Başarılar

Yorumunuz için teşekkürler. Ben sade konular seviyorum konu tasarımı hakkında bir kaç bilgi sunarsanız kendimizi geliştirebiliriz. Sistemler ise oyuncuların istediklerine göre güncelleyip değişdiriyoruz.
Maalesef sizin beğenmeniz önemli değil. Konu tasarımı dikkat çekici olsun ki oyuncu kazanabil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef sizin beğenmeniz önemli değil. Konu tasarımı dikkat çekici olsun ki oyuncu kazanabil.

Çok beğendim sunucuyu ellerinize sağlık .

unutma ki hocam herşey baştan güzel olacak diye bir şey yok sizede bu yolda başarılar dilerim bir cok engel cıkacak crash de ddosda hepsini yiyip göreceksiniz önemli olan hemen pes etmemeniz olacaktır ben beğendim allah yolunuzu acık eylesin

Çok beğendim sunucuyu ellerinize sağlık .
unutma ki hocam herşey baştan güzel olacak diye bir şey yok sizede bu yolda başarılar dilerim bir cok engel cıkacak crash de ddosda hepsini yiyip göreceksiniz önemli olan hemen pes etmemeniz olacaktır ben beğendim allah yolunuzu acık eylesin
İkinizede çok teşekkürler. Bunları geçmişte çok yaşadık haddini bilmezler saldırı yapıp geçtiler ve sonları kötü oldu. ):

Bir dahaki konu güncellememde konu tasarımını öne alacağım teşekkürler.

Konu güncel! Uçan Ada ve artı olarak sanal pazar eklendi!

Güncel rekor eklenmiştir iyi oyunlar!

Yeni arena eklenip performans güncelleştirmelerine gidilmiştir!

Güncelleme;
Discorda özel bot kodlanmıştır.
Sohbet oyunları 5 çeşite ayrılmıştır.
Haftalık kasa hazine kasası olarak değiştirilmiştir!

Son düzenleme:
kaliteli sunucu oynamaya değer

Son düzenleme:
zaten mükemmeldi yeni gelen eklemelerle çok daha mükemmel oldu devamı gelir umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl