Play.PulseNW.TK | 1.8 ..-.. 1.13 | OPSKYBLOCK! + OPFACTION | Özel Sistemler! | Her şey Sanal! | Yorulmadan Tadını çıkar! | HUB GÜNCELLEMESİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Fanex Sunucuyu Dün Öğrendim Bu Forum Üzerinden Oynamaya Başladım OPSkyblockun Tadını Çıkarmak İçin Çok Güzel Bir Sunucu.

Ben Dün Başladığım Halde Kolay Bir Şekilde Geliştim Eventler Güzel Sunucuyu Çok Sevdiğim Ve Yardım Etmek İstediğin İçin Yakında Bağış Yapıcağım
Fanex
Seni sunucumuz da barındırmaktan minnet duyarız.
İyi niyetin için çok teşekkür ederiz.
Cansın!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yenilikler ile sizlerleyiz dostlarım!
Başarılar!

Son düzenleme:
SERVER HAKKINDA DAHA ÖNCE YORUM YAPMIŞTIM ANCAK ŞİMDİ BİR ŞİKAYETİM VAR U.REHBER HAKKINDA.. YENİ BAŞLAYACAKLAR İÇİN SERVER ÇOK GÜZEL AMA "NECO" KELİMESİNİ KULLANMAK U.REHBER TARAFINDAN YASAKLANDI VE SÖYLEDİM DİYE 10 DK MUTE ATTI BU HİÇ BİR SW DE YOKTUR SADECE HAKARET ARGO VB. ŞEYLERE MUTE ATILIR ANCAK U.REHBER BÖYLE DEĞİL NEDENİNİ SÖYLEMEDİĞİ İÇİN BİZDE SÖYLERİZ DİYİP NECO YAZDIM ANCAK 10 DK MUTE ATTI BU NASIL BİR REHBERLİKTİR?

SERVER HAKKINDA DAHA ÖNCE YORUM YAPMIŞTIM ANCAK ŞİMDİ BİR ŞİKAYETİM VAR U.REHBER HAKKINDA.. YENİ BAŞLAYACAKLAR İÇİN SERVER ÇOK GÜZEL AMA "NECO" KELİMESİNİ KULLANMAK U.REHBER TARAFINDAN YASAKLANDI VE SÖYLEDİM DİYE 10 DK MUTE ATTI BU HİÇ BİR SW DE YOKTUR SADECE HAKARET ARGO VB. ŞEYLERE MUTE ATILIR ANCAK U.REHBER BÖYLE DEĞİL NEDENİNİ SÖYLEMEDİĞİ İÇİN BİZDE SÖYLERİZ DİYİP NECO YAZDIM ANCAK 10 DK MUTE ATTI BU NASIL BİR REHBERLİKTİR?
Öncelikle merhaba, yaşadığınız sorundan dolayı özür dilemek istiyorum. Kendisi uyarılmıştır. Neco kelimesi son zamanlar da olan cinsel içerikli bir video'dan gelmektedir. Bundan dolayı kendisi yasağı koyma kararı almıştır. Neco yerine açılışını kullanmanızı rica ediyoruz.
İyi oyunlar!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

OPFACTION Adlı oyunumuz aktifdir.
İyi oyunlar.

Son düzenleme:
Çok güzel umarım başarınız daha da artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl