⚡️PLAY.PEARLYNETWORK.XYZ⚡️ > 1.19.3 > GELİŞMİŞ SPAWNER - RUH ÇALAN | KAOS TAŞI > END-NETHER > ÖZEL KILIÇ-SET > GÖREVLER > ÇEKİÇLER < ⭐

Madem işinizde bu kadar başarılısınız niye başkalarına karışıyorsunuz ? Hadi neyse geçelim bunu

Paketi değiştirdim git bulduğun o paketi satın al 10 tane aynı plugin aynı confing bulursun ki bulman da normal ben o yüzden para veriyorum ama tamamı aynı diyemezsiniz.

Dostum rica ediyorum dediklerimin tamamını oku ben forum kullanıcısıyım işim yorum yapmak neden bahsediyorsun?

Site mevzusuna gelicek olursak bu sebeple siteniz yok demiştim;

image.png

R

Dostum rica ediyorum dediklerimin tamamını oku ben forum kullanıcısıyım işim yorum yapmak karışmak değil.

Site mevzusuna gelicek olursak bu sebeple siteniz yok demiştim;

Ekli dosyayı görüntüle 221918
Siteniz yok demeyeceksin siteniz hatalı diyeceksin madem her ayrıntıya dikkat ediyorsun kullandığın kelimelere de dikkat edeceksin daha fazla da bu konuyu uzatma çok konuşmak istiyorsan gel yüz yüze görüşelim

Siteniz yok demeyeceksin siteniz hatalı diyeceksin madem her ayrıntıya dikkat ediyorsun kullandığın kelimelere de dikkat edeceksin daha fazla da bu konuyu uzatma çok konuşmak istiyorsan gel yüz yüze görüşelim

Zaten bu yüzden yorumu değiştirmiştim fakat mail üzerinden görür görmez bir nefret ile cevap yazdığınız için yorumu değiştirdiğimi farketmediniz ve bana boş yere yorum yazdınız.

Zaten bu yüzden yorumu değiştirmiştim fakat gmail üzerinden görür görmez bir nefret ile cevap yazdığınız için yorumu değiştirdiğimi farketmediniz ve bana boş yere yorum yazdınız.
Uzatacaksan yüz yüze görüşelim dedim

Uzatacaksan yüz yüze görüşelim dedim
Evet MC-TR sitesine geldiğinde yorumu okuyabiliyorsun fakat siz yorumu okumak yerine mail üzerindeki bilgiden yola çıkarak değiştirmiş olduğum bi mesajı baz alıp yorum yapıyorsunuz. Benim yorumlarda yazdıklarım gayet açıklayıcı oldu bence, hatta okadar açıklayıcı oldu ki hiçbirine cevap vermeden kişisel olarak konuşmaya başladınız. Uzatmıyorum iyi günler.

Evet MC-TR sitesine geldiğinde yorumu okuyabiliyorsun fakat siz yorumu okumak yerine mail üzerindeki bilgiden yola çıkarak değiştirmiş olduğum bi mesajı baz alıp yorum yapıyorsunuz. Benim yorumlarda yazdıklarım gayet açıklayıcı oldu bence, hatta okadar açıklayıcı oldu ki hiçbirine cevap vermeden kişisel olarak konuşmaya başladınız. Uzatmıyorum iyi günle

Bir bütçesi olmadan para yönetimini bilmeden herkesin illegal şekilde sunucu açmasını doğru bulmuyorum. Hevesin varsa bari paranı biriktirip emeğini verip öyle sunucu açarsın. Sırf oturduğun yerden para kazanmak için emek vermeden öylece sunucu açarak sadece piyasayı kirletiyorsun.

Sunucunda kullandığın harita ve bazı diğer şeyler Foreda'nın sitesindeki anlık bug'dan faydalanarak çaldığın şeylerdir. Foreda'nın ödeme altyapısı PayTR anlam veremediğim bir şekilde anlık TEST modundayken bundan yararlanıp siteye ana hesabın ve yan hesabından toplam 1.565TL kredi yükleyip birçok ürünü indirip, üstüne utanmadan siteye bug ile yüklediğin kredi ile bizden özel tasarım almaya çalışmıştın.

Bu arkadaşa zaten 35 liralık dolandırma olayından dolayı kara liste açılmış fakat haksız durumdayken dalavere yapıp olayı uzatmaya çalışmış olduğu için 2. bir kara liste açmak istemedim. Zaten birkaç haftaya, belkide birkaç aya kalmadan iflas bayraklarını çekeceğini düşünüyorum. Çaldığın şeylerin bedelini ödersin, başarılar.

image.png

image.png

Bir bütçesi olmadan para yönetimini bilmeden herkesin illegal şekilde sunucu açmasını doğru bulmuyorum. Hevesin varsa bari paranı biriktirip emeğini verip öyle sunucu açarsın. Sırf oturduğun yerden para kazanmak için emek vermeden öylece sunucu açarak sadece piyasayı kirletiyorsun.

Sunucunda kullandığın harita ve bazı diğer şeyler Foreda'nın sitesindeki anlık bug'dan faydalanarak çaldığın şeylerdir. Foreda'nın ödeme altyapısı PayTR anlam veremediğim bir şekilde anlık TEST modundayken bundan yararlanıp siteye ana hesabın ve yan hesabından toplam 1.565TL kredi yükleyip birçok ürünü indirmiştir ve utanmadan siteye bug ile kredi yükleyip bizden özel tasarım almaya çalışmıştır.

Bu arkadaşa zaten 35 liralık dolandırma olayından dolayı kara liste açılmış fakat haksız durumdayken dalavere yapıp olayı uzatmaya çalışmış olduğu için 2. bir kara liste açmak istemedim. Zaten birkaç haftaya, belkide birkaç aya kalmadan iflas bayraklarını çekeceğini düşünüyorum. Çaldığın şeylerin bedelini ödersin, hayatta başarılar.

image.png

image.png
Ben iflas etmem merak etme sen ama sunucuyu kapatma düşüncem 1-2 haftadır var hazır yaz geliyor kendime vakit ayırmam lazım değil mi ? Sizden normalde bugla birşey alma niyetinde değildim sizde biliyorsunuz fakat AsinPW ile sizin aynı logoyu ben yaptım demenize şasırdım AsinPw adlı kullanıcıya olayı anlattığımda sunucu sahibine sorabilirsiniz kim yaptı dedi bende baktım siz insanları kandırıyorsanız birinin de sizi kandırması gerekiyor diyerekten yaptım yalan yok :)

Ben iflas etmem merak etme sen ama sunucuyu kapatma düşüncem 1-2 haftadır var hazır yaz geliyor kendime vakit ayırmam lazım değil mi ? Sizden normalde bugla birşey alma niyetinde değildim sizde biliyorsunuz fakat AsinPW ile sizin aynı logoyu ben yaptım demenize şasırdım AsinPw adlı kullanıcıya olayı anlattığımda sunucu sahibine sorabilirsiniz kim yaptı dedi bende baktım siz insanları kandırıyorsanız birinin de sizi kandırması gerekiyor diyerekten yaptım yalan yok :)
Adını vermediğin sunucunun logosunu kimin yaptığını öğrenmek için sadece bir kişiye sorup bunun sonucunda verdiğin karar ile bizim, insanları kandırdığımız kanaatine varman doğru değil ki. Bize neden söylemiyorsun, sunucunun adını verirsen kontrol edelim birlikte istersen? Sunucu tanıtımında konu dışı tartışmak istemem, Discord'dan devam ederiz ama yine de bizden çaldığın şeyler doğru değil.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl