play.ParttimeMC.com | 1.8-1.12 | Endüstriyel Survival | CivCraft | The Lab | Quake | Factions

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel Bir Sunucuya Benziyor Yolunuz Açık Olsun, İyi Forumlar:8

Güzel Bir Sunucuya Benziyor Yolunuz Açık Olsun, İyi Forumlar:8
Teşekkürler :doge:[DOUBLEPOST=1505164944,1505107290][/DOUBLEPOST]Şu da bulunsun bi kenarda:
banner.png

Muhteşem bir sunucu ancak alıntı haritalar bulunmakta.

Gerçekten server'ı beğendim.Güzelde duruyor.Başarılar dilerim

Türkiyede yerini alacak sunucular arasındasınız bence.Alıntı olan haritalarıda hallederseniz kim tutar sizi :)

Başarılar Dilerim..

Türkiye'de CivCraft yok bildiğim kadarıyla :D Sağolasın bu arada değerlendirme için
SuperGuildsmidir ? Eğer Oysa Sadece Adını Değiştirirek Türkiyede Yok Demek Garip Pc'm Bozuk Girmedim Ama Anlatımas Göre SuperGuildse Benziyor Bende Türkiyede İlk MC:GO Sunucusu Açanlardanım Ama Bugün LCTR Vs Yaygınlaştı İlk Adı Vermenizin Önemi Yok Kendi Kodladıgınız Bir Pluginle Bırakın Türkiyeyi Dünyada İlk Yapın Hoş Olucaktır Başarılar[DOUBLEPOST=1508952692,1508952660][/DOUBLEPOST]
Türkiye'de CivCraft yok bildiğim kadarıyla :D Sağolasın bu arada değerlendirme için
SuperGuildsmidir ? Eğer Oysa Sadece Adını Değiştirirek Türkiyede Yok Demek Garip Pc'm Bozuk Girmedim Ama Anlatımas Göre SuperGuildse Benziyor Bende Türkiyede İlk MC:GO Sunucusu Açanlardanım Ama Bugün LCTR Vs Yaygınlaştı İlk Adı Vermenizin Önemi Yok Kendi Kodladıgınız Bir Pluginle Bırakın Türkiyeyi Dünyada İlk Yapın Hoş Olucaktır Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl