play.OsmanliMC.com - 1.8+/1.10 - golemkit/skin/fly/kit gunluk - SkyBlock - Köylü takas - Sanal Pazar

BroJuva

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
BroJuva

Discord:

BroJuva#0048

O S M A N L I M C
aGJ4kO.png

S U N U C U B İ L G İ L E R İ
IP : play.OsmanliMC.com
WebSite:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TS3: ts3.OsmanliMC.com
Sunucu Sürümü: 1.8+/1.10
Toplam Ram Miktarı: 12 GB (ARTTIRILACAK)

K A D R O M U Z
ERdemOsmanliMC (Kurucu , Developer)
AzizOsmanliMC (Kurucu , Developer)
mandang526 (Developer)
aGqqG7.png

Merhabalar, OsmanlıMC dünyasına hoşgeldiniz. Sunucumuzda keyifli vakit geçirip yeni dostluklar kurabilirsiniz. Şuanlık Sadece SkyBlock olan sunucumuzda kendi adanızı oluşturup diğer kişilerle ada leveli yarışında en iyisi olmayı hedefleyebilirsiniz sunucumuzda ada level yarışı için TOP5 bölümü vardır. Sunucumuzda siz oyuncularımızın daha iyi oynayabilmesi, daha keyifli vakit geçirebilmeniz için eklentilerimiz (plugin) özel olarak düzenlenip sizlere sunuluyor. Oyuncularımıza yani sizlere adaletli davranıyoruz bunun yanında bilgili yönetim ekibimiz herhangi bir sorun yaşadığınız veya sunucumuzda herhangi bir sorun olduğunda müdahele etmeye hazır, destek almak istediğinizde sizinle iletişim kurabilmek için çeşitli iletişim kaynaklarımız bulunmaktadır (skype,website ticket,oyun vb.). Yönetim ekibimize gelicek olursak; Yönetme, destek verme, geliştirme, onarma gibi çeşitli görevleri vardır. Başlamadan önce unutmayınız kurallara uymayan oyuncularımız cezalandırılacaktır!
İyi oyunlar dileriz.

aGqqG7.png

Ö Z E L L İ K L E R
Kendimize özel haritalarımız bulunmaktadır aşşağıya resimlerini koyacağım
Sanal Market ile satmak istediğiniz eşyayı oraya bırakabilir işine yarayan bir oyuncu ordan bakarak satın alabilir
En iyiler bölümünde en yüksek ada leveli olan kişiler
Büyük ve oyuncu dostu Market
Günlük kasa oyuncular için
/skin komudu herkes icin
VIP Oyunculara özel VIPMarket bulunmaktadır
Servere özel tasarlanmış ada modeli aşşağıda resmi olacak
Açık arttırma ile açık arttırmada ürün satabilirsiniz
SkyBlock bilmeyen oyuncularımız için SkyBlock Tanıtım bölümü resmi aşşada olack
Spawnda sağ tıklayınca size yardımcı olabilecek NPC ler bulunmaktadır
OSMC Külçe ile Spawner alabilme
ve daha niceleri sunucumuzda bulunmaktadır bunu okumayı bitirdiysen resimlere bakmayı boşver direk servere gel orda görürsün

aGqqG7.png

S U N U C U D A N K A R E L E R

Spawn
vpzzmv.png

1gPP4A.png

Kasalar
BAXXZg.png

Ada Modeli
29772q.png

SkyBlock Tanıtım

Spawnda bu NPC'ye tıklayarak gidebilirsiniz
YNPPB6.png

SkyBlock Tanıtım Mekan
aGqq5z.png

Zararsız Mob
kWrrgD.png

Zararlı Mob
pW44oa.png

Okumayı ve bakmayı bitirdiysen artık servere bekleriz:
IP : play.OsmanliMC.com

Son düzenleme:
Şuan SW Geziyorum, Gerçektende Çok Güzel Umarım Dahada Gelişir.

kurucu burda mı servere kayıt oldum fakat şifremi unuttum yeni bir isimle kaydolmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz bu arada serveriniz 10 numara

kurucu burda mı servere kayıt oldum fakat şifremi unuttum yeni bir isimle kaydolmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz bu arada serveriniz 10 numara
Skypem bro.juva oyundaki nickim ERdemOsmanliMC eğer nickin sahibi olduğunu doğrulayabilirsen hesap şifreni değiştirebilirim yeni bir hesap açtırmak istiyosanda skypeye beklerim yardımcı olmak için

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl