PLAY.OSLOCRAFT.PW OpSkyBlock - ConconCraft - Survival - PvP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kelime var saydınız mı? @Efe_
1608306821456.png

1608306838355.png

tesadüf

Gayet güzel bir sunucu başarılar

Opskyblock paketiniz keşke internetteki free paketlerden biri olmasaydı -_- Onun dışında girdiğim ama pek oynayamadığım bir sunucu. Konu tasarımının oyunlar&sistemler kısmı biraz kötü. Ben pek beğenemedim ama genede başarılar dilerim

Opskyblock paketiniz keşke internetteki free paketlerden biri olmasaydı -_- Onun dışında girdiğim ama pek oynayamadığım bir sunucu. Konu tasarımının oyunlar&sistemler kısmı biraz kötü. Ben pek beğenemedim ama genede başarılar dilerim
Bu internette free olan paketin linkini atıp karşılaştıralım mı bir ? Ondan sonra karar verelim free mi yoksa tek tek mi yapılmış.

Bu internette free olan paketin linkini atıp karşılaştıralım mı bir ? Ondan sonra karar verelim free mi yoksa tek tek mi yapılmış.
En son 2 ay önce geldim değiştirdiyseniz bilemem :D Sunucuyu sevmediğimi söyleyince kudurmayın bir de afphpüğgfdpohn Herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz.

paketin linki:

En son 2 ay önce geldim değiştirdiyseniz bilemem :D Sunucuyu sevmediğimi söyleyince kudurmayın bir de afphpüğgfdpohn Herkesi memnun etmek zorunda değilsiniz.

paketin linki:

Hocam gelip bakabilirsin 2 ay önce gördüğün yalan yanlış şeyleri değerlendirme. Kudurmakla alakalı değil gelip baksan yazdığından utanacaksın o yüzden dedim. İyi günler

paketin linki:

Evet değiştirmişler. O zaman paket alıntı olayım geçerli değil. Eski paketiniz internetten alınmaydı ama kusura bakmayın paket alıntı söylemimden dolayı :)

Edit: yalan yanmış denmiş. Yalan yanlış değil önceden paketiniz internetten alıntıydı :D

Evet değiştirmişler. O zaman paket alıntı olayım geçerli değil. Eski paketiniz internetten alınmaydı ama kusura bakmayın paket alıntı söylemimden dolayı :)

Edit: yalan yanmış denmiş. Yalan yanlış değil önceden paketiniz internetten alıntıydı :D
Pakette değil sadece spawndı yine yalan yanlışa giriyor..

Konu tasarımı, sistemler çok hoş, başarılarınız inşallah olumlu yönde sonuçlanır.

Tamam kanka bannerin var buna canı gönülden inanıyoruz ama hepsini 1 konuya koymak :D

Konu Tasarımı Dolu Dolu Olmuş Sistemlerde Yeterli Başarılar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl