play.NOVA2.net >> Skyblock >> Size skyblocktan fazlasını vaat ediyoruz >> 2011'den beri

parkonmax

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
33
Sunucu Açılış Tarihi: 19.00 16.09.2023
tas49ov.jpg
64a25ez.jpg

qj7i20e.jpg

3shw0fi.jpg

2bb5f6d.png

7zw6s2s.png

bzjksvq.png
5qy9fta.png

mj9u0zq.png

88ou7v3.png

mxhz48u.png

yine birbiriyle benzeyen aynı tipte sunucular 1 kaç değişiklik yapıp yenilikçi diye duyuruyorsunuz biraz farklılaştırıp daha iyi yerlere geleceğinizi umuyorum başarılar.

yine birbiriyle benzeyen aynı tipte sunucular 1 kaç değişiklik yapıp yenilikçi diye duyuruyorsunuz biraz farklılaştırıp daha iyi yerlere geleceğinizi umuyorum başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler. Konu tasarımımız benziyor olabilir fakat sunucuya girdiğinizde içeriğimizin ve konseptimizin farklı olduğunu göreceksiniz. Konu tasarımımız yetişmediği için halihazırda olanlardan satın aldık. Özgün tasarımımız pek yakında eklenecektir.

Skyblocktan fazlasını göremedim hocam, başarılar.

Skyblocktan fazlasını göremedim hocam, başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler. Kendimizi iyi ifade edemediğimizi düşünüyoruz. En yakın zamanda konuyu detaylandıracağız.

Gerçekten çok başarısız bir sunucu hem yetkili kadrosunun bazı oyunculara yaptığı haksız kazançlar hem de sunucu piyasası gerçekten başarısız girip zaman kaybettiğim için üzgünüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl