play.nirvoy.xyz | EMEK SKYBLOCK | Çiftlik Sistemi | Minyon Sistemi | YENİ AÇILDI! | Eşsiz emek skyblock keyfi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

agodevr

Ziyaretçi
1630781495627.png

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png

Sunucuda ufak tefek hatalar bulunabilir bunları discord üzerinden veya oyun içinden bizlere bildirebilirsiniz.

Yeni bir serüvenmi bayılırım :) şimdi uğruyorum ve cevabımı yazıyorum sunucu hakkında açıkcası her emek swsinde olan sistemler gördüm ama

Maplerinizi geliştirirseniz daha iyi olur bence. Birde resimler shader mod ile çekmeyi deneyin, size daha çok katkısı olacaktır. Sunucunuzu beğendim. Başarılar dilerim.

Teşekkürler, fikrinizi aldık en kısa zamanda değiştireceğiz.

Öncelikle server bir plugin paketi alıp oldu bitti ye getirmişler 1 golem sp alan zaten 1 saatte 20k kasar ve çiftlik demişsiniz ahahaha op skyblock plugini alıp sanal çiftlik sistemi yapıp koydum artık bir pluginerim diye sanıyorsunuz açıkcası 1 milyon tlyi 5 yıla veririz sanırsam :D

Öncelikle server bir plugin paketi alıp oldu bitti ye getirmişler 1 golem sp alan zaten 1 saatte 20k kasar ve çiftlik demişsiniz ahahaha op skyblock plugini alıp sanal çiftlik sistemi yapıp koydum artık bir pluginerim diye sanıyorsunuz açıkcası 1 milyon tlyi 5 yıla veririz sanırsam :D
Fikriniz için teşekkürler gerekli düzenlemeleri yapacağız.

Şahsi görüşlerim:
Harita
: Ortalama mapler var 6/10
Sistemler / Özellikler: Çok ama çok klasik 1/10
Konu tasarımı: Sanırım bedavaya verilen bir tasarım bir de ton geçişini sevmedim 3/10

3.5/10 (On üzerinden üç buçuk)

Şahsi görüşlerim:
Harita
: Ortalama mapler var 6/10
Sistemler / Özellikler: Çok ama çok klasik 1/10
Konu tasarımı: Sanırım bedavaya verilen bir tasarım bir de ton geçişini sevmedim 3/10

3.5/10 (On üzerinden üç buçuk)
Saol sunucu kapandı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl