play.mybloktc.com | EmekSkyBlock| 1.8x , 1.16x | Premium Jeneratör | Ödüllü Parkur | 0 Lag

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala piyasada 1.8 sunucular görmek üzücü olsa da fena bulmadım. Başarılar dilerim ?

Hala piyasada 1.8 sunucular görmek üzücü olsa da fena bulmadım. Başarılar dilerim ?
Fazla durmayacağız 1.8 destekli boss eklentisi bile kalmamış 2015-2016'da 1.8 devri bitmiş biraz eski kafalıydık cezasını çekiyoruz :)

Geri dönüşlerinizi bekliyorum amatör bir sunucuyuz halen ^^
Amatör bir sunucu olmanıza rağmen iyi bir aktifliğiniz var. Konu tasarımınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu forumda birbirinden güzel birçok ücretsiz konu tasarımı mevcut. Haritalarınızı da geliştirebilirsiniz.

Kurucuları yaşı çok küçük sanırsam çünkü servere girdim ve vote 2 adet diyip 1 adet veriyor dedim andaval gibi hakaretler geldi sonra servere vurdular ve beni buldular saçmalık. Buda SS imiz olsun :)
Eğer bu doğruysa tavrınızı değiştirmeniz gerekli. Sunucu yetkilileri de bir sunucu için çok önemlidir.

Amatör bir sunucu olmanıza rağmen iyi bir aktifliğiniz var. Konu tasarımınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu forumda birbirinden güzel birçok ücretsiz konu tasarımı mevcut. Haritalarınızı da geliştirebilirsiniz.

Eğer bu doğruysa tavrınızı değiştirmeniz gerekli. Sunucu yetkilileri de bir sunucu için çok önemlidir.
Sunucuya saldırıp random atan insanlara " Andaval " kelimesini kullandım. yanlış bir söz edilmedi fakat eski yetkilim biraz abartmış doğrudur.

Selam,

Konu tasarımı geliştirilmeli, mapler fena değil ve sistemler biraz basit kalmış, başarılar.

Ha bu arada Firedia Emek Skyblock paketi mi ?

Selam,

Konu tasarımı geliştirilmeli, mapler fena değil ve sistemler biraz basit kalmış, başarılar.

Ha bu arada Firedia Emek Skyblock paketi mi ?
Selam,

Tam olarak değil, onun üzerinden editlendi.

sunucu hazır paket konu tasarımı ücretsiz yukledıgınız png aılevı küfür içeriyor puanım 10/1 oyuncularınıza küfreden bir yetkili ekipiniz var!! amatör sunucuyuz demışsınız sadece güldürdü..
Sunucu hazır paket değil para verilip alındı. konu tasarımı ücretsiz doğrudur, Her konudan baltalamak yerine insan olmayı seçsen diyorum?

maşallah hayırlı işler kolay gelsin güzele benziyor içine girmeden bilemeyiz.

sunucu hazır paket konu tasarımı ücretsiz yukledıgınız png aılevı küfür içeriyor puanım 10/1 oyuncularınıza küfreden bir yetkili ekipiniz var!! amatör sunucuyuz demışsınız sadece güldürdü..
Bu arkadaşın dediği doğru ss bile verdiğimde inanmıyan bir insan topluluğunun içindeyiz.

Kurucuları yaşı çok küçük sanırsam çünkü servere girdim ve vote 2 adet diyip 1 adet veriyor dedim andaval gibi hakaretler geldi sonra servere vurdular ve beni buldular saçmalık. Buda SS imiz olsun :)
Yanlış anlaşılma olmuş gibi ama ne olursa olsun ben genel sohbetten bir yetkilinin hakaret etmesini hoş karşılamıyorum. Konu tasarımı vs. bence gayet güzel ve yeterli. Başarılar dilerim.

Yanlış anlaşılma olmuş gibi ama ne olursa olsun ben genel sohbetten bir yetkilinin hakaret etmesini hoş karşılamıyorum. Konu tasarımı vs. bence gayet güzel ve yeterli. Başarılar dilerim.
Sizde haklısınız dostum.

Benim için sunucu demek benim bulamayacağım sistem demek pek güzel bulmadım sunucuyu ve ayrıca EmekSky mı yoksa NormalSky mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl