play.misalicraft.xyz | OPSKYBLOCK | 1.16.5 | MetinTaşı | Levelli Spawner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jones

create by Jones
Elmaslar
86
Minecraft
jones

Discord:

jonessocute

Herkese merhaba değerli forum üyeleri

Herkesin bir şans verip kesinlikle bu deneyimi yaşamasını istiyorum (pişman olmayacaksınız)
Her insanın hatası olduğu gibi elbette bizlerinde hatası vardır. Sizler bu hataları bize bildirerek gelişmemizde yardımcı olabilirsiniz.

Yeni Sezon Başlangıç Tarihi : 22.07.2024

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

play.misalicraft.xyz
discord :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

konutasarımısonmisali-min.png

1.png

2.png

Sunucu görsellerinde gözüken her şey oyun açıldığında farklı yerlerde, farklı adlarda ve farklı miktarlar olabilir oyun içi gerçek temsili görüntülerdir.

Etiketler:

opskyblock
misalicraft
misalicraft opskyblock
minecraft
minecraft opskyblock
skyblock
kolay skyblock
misali
skyblock op
misali craft

Son düzenleme:
Konu Tasarımı çok göz yoruyor. Sana tavsiyem bu konu tasarımını kullanmak yerine metin halinde ve görsellerle desteklenen bir anlatım yapman. Sistemlerden çok kısıtlı bahsedilmiş. Başarılar dilerim..

Konu Tasarımı çok göz yoruyor. Sana tavsiyem bu konu tasarımını kullanmak yerine metin halinde ve görsellerle desteklenen bir anlatım yapman. Sistemlerden çok kısıtlı bahsedilmiş. Başarılar dilerim..
Konu tasarımı şahsime aittir göz yorduğunun farkındayım fakat artık klasikleşmiş şeylerden sıkıldım için farklı şeyler denemek için yaptım. Zaten giren herkes pişman olmayacağından eminim. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Konu tasarımını fazla beğenemedim, Sunucu ve sistemler hakkında daha fazla bilgi verilse daha iyi olurmuş.

Konu tasarımını fazla beğenemedim, Sunucu ve sistemler hakkında daha fazla bilgi verilse daha iyi olurmuş.
Eleştirin için teşekkürler. Sunucu ve sistemler hakkında her şeyi eklemeyi doğru bulmuyorum bazı şeyler farkına varıldıkca güzeldir

Sunucu açıldı hayırlı ugurlu olması dileğiyle.

Konu tasarımı göz yorucu ama iyi gibi duruyor sunucun başarılar.

Konu tasarımınız güzel değil, sunucunun ismini çok düşündünüz mü ?

Genelde sunucu tanıtım konulara mesaj atmam, atmayıda sevmem. Hal böyle ki bu konuya mesaj atasım geldi. Öncelikle konu tasarımını değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. En azından forumda bulunan ücretsiz tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Diğer bir husus sunucunuzunda ki çevrimiçi kullanıcılar, burada tabi ki bana laf düşmez. Sunucu politikalarınız bu yönde olabilir fakat sunucunuzda ki yan hesaplar çok göze çarpıyor. Sistemlerinizi geliştirip maksimum yan hesap sayısını 2-3 yaparsanız. Yeni kullanıcılara daha hoş bir izlenim verirsiniz.

Başarılar dilerim.

Genelde sunucu tanıtım konulara mesaj atmam, atmayıda sevmem. Hal böyle ki bu konuya mesaj atasım geldi. Öncelikle konu tasarımını değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. En azından forumda bulunan ücretsiz tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Diğer bir husus sunucunuzunda ki çevrimiçi kullanıcılar, burada tabi ki bana laf düşmez. Sunucu politikalarınız bu yönde olabilir fakat sunucunuzda ki yan hesaplar çok göze çarpıyor. Sistemlerinizi geliştirip maksimum yan hesap sayısını 2-3 yaparsanız. Yeni kullanıcılara daha hoş bir izlenim verirsiniz.

Başarılar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederim ploutos. Konu tasarımını kendim yaptım. Bu tür tasarım normalde çalışmıyorum fakat şuan açık olan çoğu sunucunun konu tasarımı birbirine benziyor(bana göre). Bende bundan yola çıkarak değişik bir şeyler yapmayı denedim. Yan hesap konusuna gelirsek, opskyblock olmamıza rağmen emek sunucularında olan bazı pluginleri optimize ederek opskyblock sunucumuza kattık. Bunlardan biride çiftçi. Ada Sınırı büyültme satın alabiliyorlar ve en son sınır ise 250x250 bu da yaklaşık 62.500 blok oluyor chunkların(koyduğun tarım ürünlerinin yani mahsüllerinin büyümesi) çalışması için adanı 4 e bölüp 4 köşenin ortalarına 4 hesap koymalısın(250x250 ada sınırı için). kalan diğer 2 hesap ise biri -/warp metintaşı, -/warp edit için yaptık. kalan 1 hesap ise kullanıcının main hesabı olarak kullanıcaktır. Tekrardan değerli yorumun için teşekkür ederim senide bize bir şans vererek aramıza bekleriz <3

Konu tasarımı şahsime aittir göz yorduğunun farkındayım fakat artık klasikleşmiş şeylerden sıkıldım için farklı şeyler denemek için yaptım. Zaten giren herkes pişman olmayacağından eminim. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Konu tasarımı ve sunucu çok güzel, elinize ve emeğinize sağlık. Başarılar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl