108/200 play.minertown.net play.minertown.net | 1.21.4 - 1.21.11 | Emek Skyblock ✨| Çiftçi | Minyon | Özel Görevler | Ada Yükseltme | Teslimat | BattlePass ve daha fazlası!✨

Konu, 6 Temmuz 2026 11:06'de tarihine kadar sabit.
Etkinlik Sistemleri Yeniden Düzenlendi!Sunucumuzdaki etkinliklerin heyecanını katlamak için tüm etkinlik sistemlerimizi elden geçirdik. • Yepyeni görsel tasarımlar, daha şık bildirimler ve sorunsuz çalışan modern bir etkinlik altyapısı ile rekabet artık çok daha keyifli!

skyblock, görev sistemi komple değiştirildi.
oyun içerisinde oyundan atma sorunları giderildi

skyblock sunucunuzu gezdim çok güzel eklentileriniz var daha önce görmediğim için söylüyorum dikkatimi çekti ellerinize sağlık ama marketinizde 1.21 itemleri yok onları bence kontrol veya dikkat etmelisiniz

skyblock sunucunuzu gezdim çok güzel eklentileriniz var daha önce görmediğim için söylüyorum dikkatimi çekti ellerinize sağlık ama marketinizde 1.21 itemleri yok onları bence kontrol veya dikkat etmelisiniz
yani doğru söylüyorsunuz en kısa zamanda ekleyeceğim teşekkür ederiz öneriniz için :)

birde görev ve çiftçi eklentiniz sizin sanırsam çok güzel olmuş ama görevlerde bazıları çalışmıyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl