90/200 play.minertown.net play.minertown.net | 1.21.4 - 1.21.11 | Emek Skyblock ✨| Çiftçi | Minyon | Özel Görevler | Ada Yükseltme | Teslimat | BattlePass ve daha fazlası!✨

Konu, 5 Haziran 2026 21:26'de tarihine kadar sabit.
Bayram için gerekli yeni etkinlikler yapıldı, sunucu içerisinde lag donma vb. 0 dereceye getirildi ve son olarak yeni kurban bayramı etkinliği oyun içerisinde aktif!​

pluginlerin çoğu hazır eklenti olsa da hepsi birleşince inanılmaz ve benzersiz bir sunucu oluşmuş işte ben buna minertown kalitesi derim.
hazır eklentiden kastınız? bi sunucuya girip kontrol etseydin dostum sistemlerin hepsini bizzat ben kendi ellerimle yaptım veya yapıyorumda

hazır eklentiden kastınız? bi sunucuya girip kontrol etseydin dostum sistemlerin hepsini bizzat ben kendi ellerimle yaptım veya yapıyorumda
Eklenti fotoğraflarına baktığımda çoğu eklentinin GUIsini ezbere bildiğim için teslimat eklentisi örneğin dfgreteslimat eklentisi ile attığınız menu neredeyse aynı ondan bahsediyorum ben açıkçası atılan sslerdeki menulerden bazılarının pek size ait olduğunu düşünmedim eğer öyleyse değiştirilmiş ya da ben yanlış görmüş olabilirim. Ben gördüğümden bahsediyorum ki sunucuya girmiş olsamda büyük ihtimalle tüm eklentiler gizlidir yine göremem.

Eklenti fotoğraflarına baktığımda çoğu eklentinin GUIsini ezbere bildiğim için teslimat eklentisi örneğin dfgreteslimat eklentisi ile attığınız menu neredeyse aynı ondan bahsediyorum ben açıkçası atılan sslerdeki menulerden bazılarının pek size ait olduğunu düşünmedim eğer öyleyse değiştirilmiş ya da ben yanlış görmüş olabilirim. Ben gördüğümden bahsediyorum ki sunucuya girmiş olsamda büyük ihtimalle tüm eklentiler gizlidir yine göremem.
yok şöyle, zaten sunucuya girdiğiniz zaman eklentiler hazır eklenti diye kokmuyor veya hazır paket gibi müsait olduğunuzda sizi sunucuya davet ediyorum beni daha iyi anlayacaksın

Herşey çok güzel görünüyor. Başarılar.

Güzel duruyor. Umarım başarılı olursunuz. İsminizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Miner ve town ya towny yada madenle ilgili bir oyun modu gibi geliyor tekrardan başarılar dilerim.

teşekkür ederiz değerli yorumun için, evet dediğiniz mantıklı towny vb isimlerine benziyor 2020’den gelen bir isim daha öncede böyle bir sunucum vardı bu isimden devam etmek istedim.
Güzel duruyor. Umarım başarılı olursunuz. İsminizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Miner ve town ya towny yada madenle ilgili bir oyun modu gibi geliyor tekrardan başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl